Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Sitka

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Cloudburst Jacket

Når stormen ligger over deg er det siste du vil å tvile på tøyet ditt. Cloudburst jakken er Sitkas letteste regnjakke og leverer fullstendig ly fra stormen. Med 100% vanntett konstruksjon og pustende GORE-TEX er denne jakken laget for jakt, uten å holde deg tilbake.
Fra kr 5 999,00

Cloudburst Pant

Når stormen ligger over deg er det siste du vil å tvile på tøyet ditt. Cloudburst buksen er Sitkas letteste regnbukse og leverer fullstendig ly fra stormen. Med 100% vanntett konstruksjon og pustende GORE-TEX er denne buksen laget for jakt, uten å holde deg tilbake.
Fra kr 5 199,00

CORE Mid Wt Zip-T

CORE Midweight Zip-T er en hurtigtørkende komfortabel mid-weight fleece og har høy hals med glidelås for å regulere kroppstemperaturen ettersom gradestokken stiger eller synker. Fleecen har Polygiene® Odor Control teknologi og flate søm-konstruksjoner, som gjør den til et allsidig lag for ulike værforhold og aktivitetsnivå.
Fra kr 1 699,00

Jetstream Jacket

Et av Sitkas originale design. Jetstream jakken ble laget for aktive fjellaktiviteter i kaldt vær. Softshell-jakken har strategisk plasserte sømmer og er vannavstøtende. GORE-TEX INFINITUM med WINDSTOPPER® laminering stopper varmetap, mens svette og fukt flyttes gjennom systemet for å holde deg fokusert på jakten.
Fra kr 4 799,00

Kelvin Lite Pant

Kelvin Lite Down 3/4 buksen er en isolerende bukse for midt-sesongs jaktturer hvor varme er nøkkelen.
Fra kr 3 499,00

Sitka Beanie

Fra kr 399,00

Stormfront Pant

Stormfront buksen er den perfekte partneren til Stormfront jakken, med vårt mest slitesterke GORE-TEX 3-lags Pro Shell ytterstoff. For å videre forsterke varigheten er det overlegg på knærne. Disse fullt utstyrte buksene tilbyr pålitelig beskyttelse.
Fra kr 6 999,00

Thunderhead Pant

Å komme på nært hold uten å bli avslørt er vanskelig nok uten lydene typisk regntøy gir. Thunderhead buksene er partneren til Thunderhead jakken, og sammen skaper de et system som kombinerer vanntett og pustende 3-lags GORE-TEX stoff med et børstet polyester-strikket ytterstoff for å holde deg beskyttet og stille.
Fra kr 4 299,00

Timberline Pant

Denne softshell-buksen er et naturlig valg for de tøffe midt- til sen-sesongforholdene.
Fra kr 4 199,00

Traverse Glove

Traverse hansken har stram passform, og kan brukes alene eller i kombinasjon med andre hansker. Ledende trådteknologi i pekefingeren og tommelen som gjør at du kan trykke på touch-skjermer.
Fra kr 649,00