Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Havfiskesett

Havfiskesett

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Glacier II båt kombo 7'

Glacier II Boat er en tredelt havfiskestang i grafittkomposittblanding. Denne spenstige stanga er lett å ta med seg på reise, den gir gode fiskeopplevelser og tilfredsstiller selv den mest kresne båtfisker! Stanglengde: 7'. 30 lb. Sølvkrokens havfiskesnelle LC LW 30 akkompagnerer stanga i denne båtkomboen. Flott og robust snelle med digitalt telleverk, 7+1 kulelager, snørefører og stjernehjulsbrems. Sølvkrokens Braided Line er en fletta kvalitetsline med meget høy bruddstyrke, god motstandsdyktighet mot slitasje og lite minne. Sølvkrokens Braided Line er også ekstremt motstandsdyktig mot både saltvann og UV-stråler. 0,33 mm (bruddstyrke: 30 kg).
kr 3 499,00

Penn Havfiske Allround

Penn Havfiskesett Allround er en kvalitets havfiskesett satt sammen for å fungere perfekt både til pilking og jigging.
kr 2 899,00

Penn Proff Lever Drag 4/0

Proft havfiskesett fra amerikianske Penn. Her er det ingenting som stopper deg å få has på storkveita, stortorsken eller dypvannsfiske etter uer.
kr 3 399,00

Wrath Boat combo Haspel 7ft 20-30lb

Penn Wrath er godt balansert og fargene er perfekt tilpasset hverandre, noe som ikke bare gir gode spesifikasjoner, men også et flott utseende. K-frame-ringer i kombinasjon med en følsom klinge sørger for at du aldri går glipp av et napp. 20-30 lb-versjonen er den perfekte kombinasjonen for sportsfiskeren som liker å dra ut med båt for å fiske etter torskefisk, men kan gi en svært spennende opplevelse med større fisk som kveite. Det er bare å spole snella med en valgfri line, så har du en flott og slitesterk båtfiskekombinasjon til en svært overkommelig pris.
kr 1 499,00