Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Havfiskesett

Havfiskesett

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Fierce IV TRL Boat 214 20-30lb -6000 CMB

Pålitelig kraft til saltvannsfiske til en overkommelig pris. PENN® Fierce® IV Travel Boat Combo er et perfekt tilpasset båtfiskesett som er designet for å gi deg overtaket på all fisk fra makrell til kveite. PENN Fierce IV Spinning Reel er utstyrt med en robust helmetallkropp og sideplater, Techno-Balanced™-rotor som sikrer jevn ytelse under alle forhold, en kraftig aluminiumsspiral og en lineklar spole med snørekapasitetsringer. 4+1-systemet har slitesterke, forseglede kulelagre i rustfritt stål og Instant Anti-Reverse, støttet av Penns førsteklasses HT-100™-karbonfiberbrems. PENN har matchet denne snella med en kvalitetsstang i flere deler som er bygget for maksimal styrke, med en kraftig og lett karbonklinge som gir akkurat den rette kombinasjonen av kraft og følsomhet. Stangen har kort reiselengde og er utstyrt med førsteklasses saltvannsbestandige stangringen av K-typen som forhindrer floker. Robuste, sklisikre håndtak i WINN-stil gir et sikkert grep under alle forhold.
kr 2 399,00

Glacier II båt kombo 7'

Glacier II Boat er en tredelt havfiskestang i grafittkomposittblanding. Denne spenstige stanga er lett å ta med seg på reise, den gir gode fiskeopplevelser og tilfredsstiller selv den mest kresne båtfisker! Stanglengde: 7'. 30 lb. Sølvkrokens havfiskesnelle LC LW 30 akkompagnerer stanga i denne båtkomboen. Flott og robust snelle med digitalt telleverk, 7+1 kulelager, snørefører og stjernehjulsbrems. Sølvkrokens Braided Line er en fletta kvalitetsline med meget høy bruddstyrke, god motstandsdyktighet mot slitasje og lite minne. Sølvkrokens Braided Line er også ekstremt motstandsdyktig mot både saltvann og UV-stråler. 0,33 mm (bruddstyrke: 30 kg).
kr 3 499,00

Penn Proff Lever Drag 2/0

Havfiskesett for fiskeentusiasten! Her er det satt sammen en pakke av topp-utstyr, slik at det ikke skal stå på utstyret når storfisken skal tas.
kr 3 099,00

Penn Proff Lever Drag 4/0

Proft havfiskesett fra amerikianske Penn. Her er det ingenting som stopper deg å få has på storkveita, stortorsken eller dypvannsfiske etter uer.
kr 3 299,00

Wrath Boat combo Haspel 7ft 20-30lb

Penn Wrath er godt balansert og fargene er perfekt tilpasset hverandre, noe som ikke bare gir gode spesifikasjoner, men også et flott utseende. K-frame-ringer i kombinasjon med en følsom klinge sørger for at du aldri går glipp av et napp. 20-30 lb-versjonen er den perfekte kombinasjonen for sportsfiskeren som liker å dra ut med båt for å fiske etter torskefisk, men kan gi en svært spennende opplevelse med større fisk som kveite. Det er bare å spole snella med en valgfri line, så har du en flott og slitesterk båtfiskekombinasjon til en svært overkommelig pris.
kr 1 399,00