Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Hansker

Hansker

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

All Weather Broome Shooting Glove

SealSkinz Waterproof All Weather Shooting Glove er vanntette og slitesterke jakthansker!
Fra kr 999,00

All Weather Fordham Hunting Glove

SealSkinz Waterproof All Weather Hunting Glove er vanntette og slitesterke jakthansker!
Fra kr 999,00

All Weather Glove

SealSkinz Waterproof All Weather Glove er vanntette og lettvekts hansker fra SealSkinz!
Fra kr 899,00

Fält Guide Glove - 5 finger

En varm og solid 5-fingerhanske for alle typer utendørsaktiviteter om vinteren. En Hestra-klassiker utviklet i samarbeid med overlevelsesekspert Lars Fält. Slitesterk konstruksjon i skinn med ullfôr som kan tas ut og tørkes eller byttes. Geiteskinn på innsiden gir godt grep og mobilitet mens robust kuskinn på utsiden gir varighet og beskyttelse. Med riktig vedlikehold kan denne hansken vare i mange år.
Fra kr 1 600,00

Hestra Basic Wool Glove

En vanlig god ullhanske med thinsulate isolasjon.
Fra kr 349,00

Hestra Czone Pointer

Fra kr 995,00

Hestra Gauntlet SR

En lang femfingerhanske for alle vinteraktiviteter. Foret er avtagbart for enkel vasking og tørking. Fleeceforet er behagelig mot huden, og den syntetiske isolasjonen både isolerer og transporterer bort fuktighet. Laget av praktisk, værbestandig polyamidstoff med en polyuretanhåndflate for godt grep. Fingertuppene har en Wolf Paw-design uten sømmer på overflatene som er utsatt for mest slitasje.
Fra kr 750,00

Hestra Highland Glove

En robust hanske med 5 fingre for fotturer, skiturer, jakt og utendørsaktiviteter i kaldt vær. Den har et avtagbart mykt merinoullfôr som er enkel å vaske og tørke. Bakhånden på den ytre hansken er i værbestandig stretchstoff mens håndflaten er i geiteskinn for godt grep rundt staver og annet friluftsutstyr.
Fra kr 1 700,00

Hestra Touch Point Fleece Liner

Varm og komfortabel fleecehanske med touchfinger. Kan brukes som en lett turhanske, eller som en innerhanske når det er kaldere vær.
Fra kr 295,00

LightWool Liner Gloves, Unisex

Lightwool Liner gloves er svært tynne og myke hansker som egner seg godt som fôr i andre hansker eller votter.
Fra kr 399,00

Lill-Sport Kaspersen Winter Force Hanske

Robust skallhanske utviklet sammen med det Norske Forsvaret, som beskytter mot vind, vann og kulde. Overdelen er laget av slitesterk, vannavisende og vindtett materiale. Vannavvisende geitskinn i håndflaten med forsterkninger i utsatte slitasjeområder. Funksjonell og enkel innstramming ved håndleddet, enhånds snorjustering ved mansjetten. Hansken leveres med fjernbart for med nyskapende konstruksjon uten forstyrrende sømmer.
Fra kr 1 799,00

Lill-Sport Wool Liner

WOOL LINER er et svært tynt innefor i 80% merinoull. Lineren holder deg varm og lun på hendene, og fungerer godt sammen med alle LillSport® produktene.
Fra kr 399,00

MJM Glove Andrea W

Fra kr 899,00

MJM Glove Andy

Fra kr 900,00

MJM Glove Jones

Fra kr 799,00

Primaloft Leather Female - 5 Finger

En flott hanske for ski og andre utendørsaktiviteter om vinteren. Foret med varm Primaloft Gold syntetisk isolasjon som gir en dunaktig følelse samtidig som fuktigheten slipper ut. Praktisk polyesterstoff på bakhånden beskytter hendene, mens lammeskinnet i håndflaten gir et fast grep.
Fra kr 700,00

Wool ½ Finger Glove

Fra kr 399,00