Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Jakker

Jakker

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Cloudburst Jacket

Når stormen ligger over deg er det siste du vil å tvile på tøyet ditt. Cloudburst jakken er Sitkas letteste regnjakke og leverer fullstendig ly fra stormen. Med 100% vanntett konstruksjon og pustende GORE-TEX er denne jakken laget for jakt, uten å holde deg tilbake.
Fra kr 4 399,20

CORE Mid Wt Zip-T

CORE Midweight Zip-T er en hurtigtørkende komfortabel mid-weight fleece og har høy hals med glidelås for å regulere kroppstemperaturen ettersom gradestokken stiger eller synker. Fleecen har Polygiene® Odor Control teknologi og flate søm-konstruksjoner, som gjør den til et allsidig lag for ulike værforhold og aktivitetsnivå.
Fra kr 724,50

Freja Lady jakke

Jakke til riflejakt i lydløst materiale med vanntett og pustende Härkila Weather System™-membran, utviklet for jaktbruk. Mange praktiske funksjoner, som ventilasjonsglidelåser under armene for ekstra god pusteevne, doble radiolommer og regulering på ermene og nederst.
Fra kr 3 999,00

Härkila Orton Packable Smock

Orton Packable Smock er en lett anorakk med god lengde og glidelås med stormklaff foran, som gir optimal beskyttelse mot regn.
Fra kr 2 499,00

Jacket Pinewood Forest Camo

Vind- og vanntett jakke i stille og smidig materiale. Membran med utmerket pusteevne. Foret med High-Ventilation ™ mesh.
Fra kr 3 149,00

Jetstream Jacket

Et av Sitkas originale design. Jetstream jakken ble laget for aktive fjellaktiviteter i kaldt vær. Softshell-jakken har strategisk plasserte sømmer og er vannavstøtende. GORE-TEX INFINITUM med WINDSTOPPER® laminering stopper varmetap, mens svette og fukt flyttes gjennom systemet for å holde deg fokusert på jakten.
Fra kr 3 439,20

Kalmar reversible fleece

Laget av Härkila i samarbeid med Mossy Oak. GORE WINDSTOPPER® beskytter deg mot vind, og den gode pusteevnen gjør fleecen ideell for aktive jegere.
Fra kr 2 399,00

Kelvin Lite Hoody

Kelvin Lite Hoody er Sitkas mest allsidige jakke og tar kulden vekk fra midt-sesongens jaktturer. Slitesterk 4-vegs stretch panelerer sørger for god bevegelse og pusteevne, mens PrimaLoft® Hi-Loft Insulation leverer varme.
Fra kr 3 499,00

Moose Hunter fleece jakke

Pustende og slitesterk fleecejakke i Moose Hunter-serien med hette, antenneutganger og hull til tomlene. MossyOak Break-Up Country-kamuflasje og MossyOak OrangeBlaze.
Fra kr 1 799,00

Moose Hunter jakke

For mange jegere som ønsker en teknisk jakke, med gore Tex og kamuflasje er Moose Hunter fra Härkila den perfekt jakke.
Fra kr 4 799,20

Stormfront Jacket

Stormfront jakken er laget for å motstå de mest ekstreme og våte omgivelser, og for å vare år etter år.
Fra kr 5 279,20

Womens Jacket Pinewood Forest Camo

Vind- og vanntett jakke i stille og smidig materiale. Membran med utmerket pusteevne. Foret med High-Ventilation ™ mesh.
Fra kr 3 099,00