Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Jakker

Jakker

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Cloudburst Jacket

Når stormen ligger over deg er det siste du vil å tvile på tøyet ditt. Cloudburst jakken er Sitkas letteste regnjakke og leverer fullstendig ly fra stormen. Med 100% vanntett konstruksjon og pustende GORE-TEX er denne jakken laget for jakt, uten å holde deg tilbake.
Fra kr 4 799,20

CORE Mid Wt Zip-T

CORE Midweight Zip-T er en hurtigtørkende komfortabel mid-weight fleece og har høy hals med glidelås for å regulere kroppstemperaturen ettersom gradestokken stiger eller synker. Fleecen har Polygiene® Odor Control teknologi og flate søm-konstruksjoner, som gjør den til et allsidig lag for ulike værforhold og aktivitetsnivå.
Fra kr 849,50

Freja Lady jakke

Jakke til riflejakt i lydløst materiale med vanntett og pustende Härkila Weather System™-membran, utviklet for jaktbruk. Mange praktiske funksjoner, som ventilasjonsglidelåser under armene for ekstra god pusteevne, doble radiolommer og regulering på ermene og nederst.
Fra kr 3 999,00

Härkila Orton Packable Smock

Orton Packable Smock er en lett anorakk med god lengde og glidelås med stormklaff foran, som gir optimal beskyttelse mot regn.
Fra kr 2 499,00

Jacket Pinewood Forest Camo

Vind- og vanntett jakke i stille og smidig materiale. Membran med utmerket pusteevne. Foret med High-Ventilation ™ mesh.
Fra kr 1 574,50

Jetstream Jacket

Et av Sitkas originale design. Jetstream jakken ble laget for aktive fjellaktiviteter i kaldt vær. Softshell-jakken har strategisk plasserte sømmer og er vannavstøtende. GORE-TEX INFINITUM med WINDSTOPPER® laminering stopper varmetap, mens svette og fukt flyttes gjennom systemet for å holde deg fokusert på jakten.
Fra kr 3 839,20

Kalmar reversible fleece

Laget av Härkila i samarbeid med Mossy Oak. GORE WINDSTOPPER® beskytter deg mot vind, og den gode pusteevnen gjør fleecen ideell for aktive jegere.
Fra kr 2 399,00

Men's Blaze Vest Ken

Blaser BlazeVest er en komfortabel jaktvest som har man skulle trenge. Kommer i Blasers eksklusive oransje farge. Vesten har 2 radiolommer og mange flere for å oppbevare alt du skulle trenge til jakten. Vesten er laget av 100% polyester.
Fra kr 1 699,00

Men's Flash Midlayer Jacket

Flash Midlayer Jacket fra Blaser en er smart og komfortabel mellomlagsjakke for alle værtyper. Jakken puster godt og ville passe godt med en skalljakke. Passer godt til jakt hvor man skal gå mye og til fjellturer til den som ikke jakter.
Fra kr 1 999,00

Men's Insulation Jacket Ivar

Ivar Insulation Jacket fra Blaser en varm jakke for høsten. Jakken fungerer som mellomlagsjakke for kaldere dager og som ytterjakke. Jakken er laget av 100% resirkulert polyamid.
Fra kr 2 399,00

Men's Insulation Vest Ivo

Ivo Insulation Vest fra Blaser er en varm vest for kaldere dager. Funker som mellomlag og som ytterlag da det ikke er altfor kaldt. Vesten er av 100% resirkulert polyamid.
Fra kr 1 799,00

Men's Observer Jacket

Dunjakke for ekstremt kalde forhold. 90% dun og 10 % fjær.
Fra kr 4 799,00

Men's Venture 3L Jacket

Venture 3L Jacket fra Blaser er en vanntett jakke som tåler selv de verste regnværsdagene. Jakken har en unik stretch selv om den er vanntett og har en lett vekt som gjør den lett å pakke ned.
Fra kr 4 799,00

Men's VINTAGE Anorak Einar

Einar Vintage Anorak fra Blaser er en teknisk anorak for alle værtyper. Jakken er laget av 100% polyester og har justeringer for å ha full beskyttelse mot kulde, samtidig som den er myk og behagelig å ha på seg.
Fra kr 3 599,00

Moose Hunter fleece jakke

Pustende og slitesterk fleecejakke i Moose Hunter-serien med hette, antenneutganger og hull til tomlene. MossyOak Break-Up Country-kamuflasje og MossyOak OrangeBlaze.
Fra kr 1 799,00

Moose Hunter jakke

For mange jegere som ønsker en teknisk jakke, med gore Tex og kamuflasje er Moose Hunter fra Härkila den perfekt jakke.
Fra kr 4 799,20

Stormfront Jacket

Stormfront jakken er laget for å motstå de mest ekstreme og våte omgivelser, og for å vare år etter år.
Fra kr 5 919,20

Womens Jacket Pinewood Forest Camo

Vind- og vanntett jakke i stille og smidig materiale. Membran med utmerket pusteevne. Foret med High-Ventilation ™ mesh.
Fra kr 1 549,50