Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Fluesneller

Fluesneller

Det er med fluesneller som med alt annet vi tar inn i sortimentet her hos Andresens Vaapenforretning – vi velger med omhu! Alle fluesnellene du finner her, er nøye testet og vurdert. Kvalitet og pris er viktig for oss. Fluesnellene vi selger skal alle være sneller vi enten bruker, eller ville brukt selv.

Derfor kan vi med stolthet tilby deg fluesneller fra Hardy, som har produsert sneller helt siden 1872, fluesneller fra Greys, som gir deg mye for pengene, innovative og lette fluesneller fra Sage, solide og lette fluesneller fra Waterworks Lamson og gjennomførte sneller fra Salmologic

Ikke fortvil dersom du ikke finner akkurat den fluesnellen du er på utkikk etter. I tillegg til det brede utvalget i fluesneller fra nevnte leverandører, kan vi nemlig skaffe det aller meste på forespørsel. Dersom du ønsker å bestille opp andre fluesneller, trenger hjelp til å velge riktig fluesnelle eller har andre spørsmål vedrørende fluefiskeutstyr – ta kontakt med oss, eller besøk oss i vår butikk i Tromsø sentrum. Vi hjelper deg gjerne!

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Cascapedia Salmon Reel Black #10/11

er som dekker hele ferskvannsspekteret fra ørret til tohånds Spey-fiske. Den nye Cascapedia snellen er en virkelig lekkerbisk i Hardy Made in England snelleprogrammet
Fra kr 9 999,00

Halo Black Stealth #89

Guideline Halo fluesneller i fargen Black Stealth har markedsledende kvaliteter i sin prisklasse: mykt-, stabilt- og vanntett bremsesystem, hel ramme, attraktivt design og modeller for alle typer fluefiske.
kr 3 299,00

Hardy Limited Edition 3 1/8" Røye

Limited Edition snelle fra Hardy. Snellene er designet av Charles Jardine og er nummerte fra 1-150. Snellene kommer med et eksklusivt etui i skinn og er laget i et begrenset opplag.
kr 9 999,00

Hardy Ultradisc 5000 GunMetal

En lettvekt fluesnelle i sin reneste form, de helt nye Ultradisc snellene har alt du trenger og ingenting du ikke trenger i en fluesnelle.
kr 3 699,00

Hardy Ultradisc 6000 Gunmetal

Hardy Ultradisc er en lettvekts fluesnelle som har alt du trenger. Med et nytt innovativt design skaper denne snellen en ny standard for lettvekts fluesneller.
kr 4 199,00

Lamson Remix -5+ Reel Smoke

kr 2 023,00 kr 2 890,00

Lamson Remix -9+ Reel Smoke

kr 2 303,00 kr 3 290,00