Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Votter

Votter

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Gateley Waterproof All Weather Lightweight Insulated Mitten

En lett, isolert vanntett, vindtett og pustende vott fullpakket med teknologi for å beskytte mot alle værforhold.
Fra kr 999,00

Hestra Army Leather Extreme Mitt

En lang, ekstra godt isolert vott for skikkelig kalde vinterdager. Designet for skiløpere og eventyrere som tilbringer mye tid utendørs i sterk kulde og trenger en pålitelig, beskyttende hanske. Sydd i slitesterkt geiteskinn og polyamidstoff med en avtakbar foring proppfull med syntetisk isolasjon.
Fra kr 1 800,00

Hestra fjellvotten Senior Mitt

En allsidig vott i slitesterk polyamid for kjølige vinterdager. Det avtagbart ullfôret gir god isolasjon og holder deg varm selv om du skulle bli våt. Da kan foret lett taes ut og tørkes. Denne votten er en skikkelig klassiker som er funksjonell og tilpasningsdyktig for både ski, skøyter og mange andre typer vinteraktiviteter utendørs.
Fra kr 895,00

Hestra Highland Mitt

En robust vott for fotturer, skiturer, jakt og utendørsaktiviteter i kaldt vær. Den har et avtagbart mykt merinoullfôr som er enkel å vaske og tørke. Bakhånden på den ytre hansken er i værbestandig stretchstoff mens håndflaten er i geiteskinn for godt grep rundt staver og annet friluftsutstyr.
Fra kr 1 800,00

Lill-Sport Adventure Overtrekksvott

AVVENTURE MITT er en klassisk fjellvott/vindvott med geitskinn i grepet. Votten har låsemekanisme ved håndleddet og snorlås ved underarm.
Fra kr 799,00

Lill-Sport Hedmark Winter Force Vott

Hedmark Mitt er en robust skallvott utviklet sammen med det Norske Forsvaret som beskytter mot vind, vann og kulde. Overdelen er laget av slitesterk, vannavisende og vindtett materiale. Vannavvisende geitskinn i håndflaten med forsterkninger i utsatte slitasjeområder. Votten er utformet med stramming rundt håndledd og øverst i mansjetten. Votten leveres med ett varm og fjernbart for i strikket ull.
Fra kr 1 599,00

Lill-Sport Innervott i ull

WOOL PILE er et for i ull, som er beregnet som innervott i flere av LillSport®’s skallvotter.
Fra kr 349,00

NANSEN MITTEN

Tradisjonelle strikkede votter. Børstet, mykt innside.
Fra kr 499,00

Wiggler varmevotter

Inneholder ett par varmevotter, 2 stk batterier på 7,4V/2600mAh og lader
Fra kr 1 599,00