Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Votter

Votter

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

All Weather Lightweight Insten

En lett, isolert vanntett, vindtett og pustende vott fullpakket med teknologi for å beskytte mot alle værforhold.
Fra kr 899,00

DEVOLD MITTEN

Tradisjonelle strikkede votter i 100% ull. Børstet, mykt innside.
Fra kr 399,00

Hestra fjellvotten Sr

Fra kr 795,00

Isvik Mitt

En klassisk strikket vott i 80 % ull og 20 % polyamid med ribbestrikket mansjett. Leveres med skjoldlogo. Vi anbefaler kun håndvask.
Fra kr 400,00

Lill-Sport Adventure Overtrekksvott

AVVENTURE MITT er en klassisk fjellvott/vindvott med geitskinn i grepet. Votten har låsemekanisme ved håndleddet og snorlås ved underarm.
Fra kr 699,00

Lill-Sport Alta Polar Vott

Robust polar-vott i skinn utviklet sammen med den norske reinpoliti i Finnmark som setter de høy standard for varme og kvalitet. Vottens skall er helt i impregnerte kuskinn som er motstandsdyktig mot slitasje. Skallet er foret med termovatter og micro-fleece, og dessuten har det en fjernbart for i strikket ull for ekstra varme og raskere tørketid.
Fra kr 1 899,00

Lill-Sport Hedmark Winter Force Vott

Hedmark Mitt er en robust skallvott utviklet sammen med det Norske Forsvaret som beskytter mot vind, vann og kulde. Overdelen er laget av slitesterk, vannavisende og vindtett materiale. Vannavvisende geitskinn i håndflaten med forsterkninger i utsatte slitasjeområder. Votten er utformet med stramming rundt håndledd og øverst i mansjetten. Votten leveres med ett varm og fjernbart for i strikket ull.
Fra kr 1 599,00

Lill-Sport Vott 3

Vott 3 er en tykkere foret tur og fritidsvott. Oversiden er vann og vindavisende canvas. Innersiden har geitskinn med microfleece for. En god klassiker.
Fra kr 599,00

MJM Mitten Cable Knit

Fra kr 250,00

NANSEN MITTEN

Tradisjonelle strikkede votter. Børstet, mykt innside.
Fra kr 499,00