Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Teleskopstenger

Teleskopstenger

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Daiwa Goldcast 180cm 5-25gr Tele

En slank og god teleskopstang som kan deles ved håndtaket for enda kortere pakklengde.
kr 499,00

Dam Base-X Tele 5m 50-100gr

DAM Base-X Tele er en kraftig teleskopisk stang tiltenkt meitefiske med diverse agn. Lengden gjør det lettvint å plassere agnet akkurat der du ønsker. Den perfekte stangen for å fiske med mark i mindre elver hvor det kan være vanskelig å kaste ut. Kort pakklengde og lav vekt gjør at den er lett å ha med seg på lange dager med fiske.
kr 899,00

Osen Teleskop Laks 35-80g 400cm

Osen er en teleskopstang med enorm styrke kombinert med en fiskevennlig aksjon. Aksjonsmessig er teleskopstengene kraftige, seige og spenstige, akkurat hva du trenger i norske lakseelver. Bruk mark eller la en Rapala wobbler friste laksen.
kr 999,00

SHADOW TELE 8'/2.40M MF 25-40G 6SEC

DAM SHADOW Tele-stangene overbeviser ikke bare med sin svært tynne, lette og raske 24TC-karbonklinge med bruk av komponenter av høy kvalitet. Den stiller også sterkt med sitt moderne og tidløse design. Shadow Tele-stangene er utstyrt med lette men hardføre stangringer, noe som gjør at aksjonen er mye raskere enn med konvensjonelle teleskopiske stangringer. Stengene ligger svært godt og balansert i hånden, og samspillet mellom camo-EVA-forgrepet og det klassiske korkhåndtaket gjør stengene til et skikkelig blikkfang. Den semi-parabolske aksjonen gir myke og lange kast samtidig som at den er kraftig nok til å kjøre stor fisk.
kr 1 139,00