Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Skjorter

Skjorter

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Blaser Men`s Shirt Tedor

Fra kr 1 099,00

Canada Shirt M

Solid tømmerhuggerskjorte i varm, myk ullblanding. Kan brukes som skjortejakke eller som isolerende mellomlag. To brystlommer.
Fra kr 1 899,00

Fjellreven Singi Overshirt

Fisketurer, lange turer til fots eller skogseventyr – uansett hvilke planer du har, er Singi Overshirt super å ha med på tur. Lettbørstet G-1000 holder kalde vinder ute og står godt mot forbigående lettregn, spesielt hvis du vokser den med Greenland Wax nå og da. Samtidig slipper den ut kroppsvarme og fuktighet, og det gjør turen mer komfortabel. Dette er en favoritt blant erfarne turgåere og friluftseksperter, både som ei lett jakke og et robust mellomlag over t-skjorte eller undertøy.
Fra kr 1 699,00

Fjellreven Øvik Comfort Flannel Shirt

Klassisk langermet flanellskjorte i Comfort Fit, laget i lett og myk økologisk bomull. Komfortabelt plagg, perfekt til både friluftsliv og avslappende hverdager. Brettkrage og åpen brystlomme.
Fra kr 599,00

Fjellreven Øvik Twill Shirt

Klassisk flanellskjorte i Comfort Fit, laget av solid børstet twill i økologisk bomull. To romslige brystlommer for småting, og skuldrene og albuene er forsterket med G-1000 Eco for ekstra slitestyrke. Dette blir nok en hverdagsfavoritt som fungerer like bra som mellomlag som en lettere skjortejakke når gradestokken kryper oppover.
Fra kr 1 399,00

Men's Light Flannel Shirt Diego

En god og varm skjorte for kjøligere dager på jakt eller på fritiden. Skjorten er laget av lett flanell i børstet kvalitet og er klassisk skåret med Kent-krage.
Fra kr 999,00

Men's Shirt Tristan

Fra kr 999,00

Patagonia L/S P-6 Responsibili-Tee

Patagonias T-skjorte med det laveste karbonavtrykket. Laget med 0,26 pounds av skrapstoff og 4,8 kasserte flasker; å produsere denne 100 % resirkulerte langermede T-skjorten bruker 96 % mindre vann og skaper 45 % mindre CO2 enn en konvensjonell T-skjorte i bomull. Fair Trade Certified™ sydd. Patagonias T-skjorte med det laveste karbonavtrykket. Teipede skuldersømmer for komfort og passform.
Fra kr 699,00

Pilton skjorte

Herreskjorte, regular fit.
Fra kr 449,00

Simms Coldweather Shirt

Fra kr 1 399,00

Woven Wool Shirt, Man

Woven Wool Shirt er en tynn, lett og god skjorte i vevet ullstoff.
Fra kr 1 799,00

Övik Flannel Shirt M

Fra kr 999,00

Övik Shirt LS M

Fra kr 999,00

Men's TT Shirt 20

Mens TT Shirt fra Blaser er en teknisk hurtigtørkende skjorte. Skjorta er komfortabel og har god stretch. Den hurtigtørkende mekanismen vil forsikre deg at du ikke vil bli kjølig på grunn av at den er våt.
Fra kr 1 449,00

ColdWeather Shirt

Fra kr 1 399,00

Prestwick Shirt

Eksklusiv kraftig flanellskorte i flotte farger. Trykknapper. Brystlommer med lokk og sikkerhetslomme med glidelås.
Fra kr 749,00