Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Active Collar

Et bredt hundehalsbånd som skånsomt fordeler belastningen på hundens nakke.
Fra kr 289,00

Amundsen Pack

Høykvalitets kløv til hund utviklet for turer, ekspedisjoner og styrketrening. Ergonomisk utforming og ligger stabilt på hunden. Gode justeringsmuligheter, stort pakkvolum og smarte løsninger gir et godt utgangspunkt for mange fine opplevelser sammen
Fra kr 1 999,00

Beta Pro Raincoat

Vanntett, vindtett og pustende regndekken til hund med hele 15.000 millimeter vannsøyle. Dekkenet er tilgjengelig i flere farger og størrelser som passer små og store hunder.
Fra kr 749,00

Blaser Hundeseng 70 x 100 cm

Du kan alltid bruke et teppe til din firbeinte jaktkamerat som tilbyr et tørt sted å hvile. Blaser hundedekken har en behagelig størrelse på 100x70 cm og kan brukes praktisk talt hvor som helst takket være den glatte undersiden. Overmaterialet er en nesten uforgjengelig fiberpels, som også kan vaskes uten problemer. Et absolutt must for Blaser-fans!
kr 495,00

Combined harness

Vårt mål er at selen skal forbedre hundens prestasjon – ikke begrense den!Hundekjørere som konkurrerer på internasjonalt nivå og er lidenskapelig opptatte av funksjonelt utstyr har vært med på å utvikle Combined Harness.
Fra kr 1 099,00

Freemotion harness

Selen er utviklet, testet og brukt av hundekjørere i verdenstoppen innen canicross og snørekjøring, men kan like gjerne brukes av den aktive familiehunden.
Fra kr 899,00