Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

ACME Tornado 623

Hundefløyte fra Acme
kr 99,00

Active Collar

Et bredt hundehalsbånd som skånsomt fordeler belastningen på hundens nakke.
Fra kr 289,00

Amundsen Pack

Høykvalitets kløv til hund utviklet for turer, ekspedisjoner og styrketrening. Ergonomisk utforming og ligger stabilt på hunden. Gode justeringsmuligheter, stort pakkvolum og smarte løsninger gir et godt utgangspunkt for mange fine opplevelser sammen
Fra kr 1 999,00

Baggen x1 komfort standard

Softbelt Standard er den enkleste modellen av Baggens støtdempende belter for hundefører, men har de samme grunnleggende funksjonene som de andre modellene av Softbelt. Alle BAGGEN® Softbelt har en innebygd ekspander i beltet som tar seg av eventuelle rykk, for både hund og sjåfør.
kr 739,00

Baggen x1 uten reflex

Softbelt Standard er den enkleste modellen av Baggens støtdempende belter for hundefører, men har de samme grunnleggende funksjonene som de andre modellene av Softbelt. Alle BAGGEN® Softbelt har en innebygd ekspander i beltet som tar seg av eventuelle rykk, for både hund og sjåfør.
kr 739,00

Beta Pro Raincoat

Vanntett, vindtett og pustende regndekken til hund med hele 15.000 millimeter vannsøyle. Dekkenet er tilgjengelig i flere farger og størrelser som passer små og store hunder.
Fra kr 749,00

Bike Antenna Klick Fix

En avtakbar sykkelantenne som hindrer at du får kjørestrikken i hjulet.
kr 899,00

CaniX Belt

Beltet som gjør løping med hund til en helt ny opplevelse! Komfortabelt trekkbelte som er utmerket for løping uansett nivå.
Fra kr 899,00

Combined harness

Vårt mål er at selen skal forbedre hundens prestasjon – ikke begrense den!Hundekjørere som konkurrerer på internasjonalt nivå og er lidenskapelig opptatte av funksjonelt utstyr har vært med på å utvikle Combined Harness.
Fra kr 1 099,00

Freemotion harness

Selen er utviklet, testet og brukt av hundekjørere i verdenstoppen innen canicross og snørekjøring, men kan like gjerne brukes av den aktive familiehunden.
Fra kr 899,00

Fyra Ess Hunde Salve

Fet, vannfri salve som er mykgjørende for hudens poter. Beskytter tredeputene mot bl.a. uttørking og forhindrer isdannelse mellom potene.
kr 99,00

Garmin Collar Strap 1-inch

Dette halsbåndet på 2,54 cm med et lag av polyuretan er slitesterkt og vanntett. Nylonhalsbåndet er 68,58 cm langt, har en firkantet spenne og halsbåndholder, og hullene er posisjonert slik at de passer til de fleste hunder.
kr 129,00

Gresshoppa 3,2mm x 40cm

Halsbånd med refleks, fôret med fleece på innsiden.
kr 90,00

Jægerens halvstrup m/refleks

Polstret halvstrup med refleks. Leveres i størrelser fra 30 - 60 cm omkrets.
Fra kr 149,00

jægerens kjørebelte

Jægerens svært populære kjørebelte. Leveres i sort utgave. Perfekt enten du skal snørekjøre, jogge eller bare ut og gå en tur.
kr 499,00

Jægerens Kjørestrikk 260cm

2,5 meter flat kjørestrikk i meget høy kvalitet. Tar av for rykk og napp under snørekjøring eller gåturer. Kjørestrikken har også en liten hempe bak håndtaket som passer perfekt på Jægerens Kjørebelte. Den gjør at strikken ikke hopper av kroken.
kr 299,00

Jægerens kobbel, 15x150cm

Solid, 150cm langt koppel. Mykt og lett å rulle sammen, passer lett i lommen. Solid, grønn webb med polstret håndtak og BGB-krok.
kr 199,00

Jægerens Trekksele Universal

Spesialsele til snørekjøring og til pulk.
Fra kr 649,00

Long distance booties 4pk

Sokker som sitter godt og beskytter hundens poter mot snø, is og salt. Potesokkene er svært lette og gir hunden godt grep.
Fra kr 129,00

Loype belt

Innovativt trekkbelte spesielt utviklet for å gå på ski med hund. Beltet er laget i teknisk materiale og har en utforming som legger til rette for optimal skiteknikk.
Fra kr 1 099,00