Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Bukser

Bukser

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Cloudburst Pant

Når stormen ligger over deg er det siste du vil å tvile på tøyet ditt. Cloudburst buksen er Sitkas letteste regnbukse og leverer fullstendig ly fra stormen. Med 100% vanntett konstruksjon og pustende GORE-TEX er denne buksen laget for jakt, uten å holde deg tilbake.
Fra kr 5 199,00

Men's Charger Pants

Tresesongs hybridbukse
Fra kr 3 099,00

Men's Resolution Pants

Robust værbestandig allround jaktbukse med maksimal bevegelsesfrihet
Fra kr 2 399,00

Men's Tranquility Jacket

Fra kr 3 099,00

Men's Venture 3L Pants

Venture 3L Pants fra Blaser er en vanntett bukse som tåler selv de verste værforholdene. Glidelåse på begge sidene for å kunne ta av og på seg buksen enkelt. Buksen er lett i vekt som gjør den lett å ta med seg under usikre værforhold.
Fra kr 3 949,00

Stormfront Pant

Stormfront buksen er den perfekte partneren til Stormfront jakken, med vårt mest slitesterke GORE-TEX 3-lags Pro Shell ytterstoff. For å videre forsterke varigheten er det overlegg på knærne. Disse fullt utstyrte buksene tilbyr pålitelig beskyttelse.
Fra kr 6 999,00

Thunderhead Pant

Å komme på nært hold uten å bli avslørt er vanskelig nok uten lydene typisk regntøy gir. Thunderhead buksene er partneren til Thunderhead jakken, og sammen skaper de et system som kombinerer vanntett og pustende 3-lags GORE-TEX stoff med et børstet polyester-strikket ytterstoff for å holde deg beskyttet og stille.
Fra kr 2 149,50

Timberline Pant

Denne softshell-buksen er et naturlig valg for de tøffe midt- til sen-sesongforholdene.
Fra kr 2 099,50

Trousers Pinewood Forest Camo

Vind- og vanntette bukser i stille og smidig materiale. Membran med utmerket pusteevne. Foret med High-Ventilation ™ mesh.
Fra kr 1 149,50

Womens Trousers Pinewood Forest Camo

Vind- og vanntette bukser i stille og smidig materiale. Membran med utmerket pusteevne. Foret med High-Ventilation ™ mesh.
Fra kr 1 149,50