Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Bukser

Bukser

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Bib-n-Brace Trouser PU

Vanntett Bib & Brace fiske bukse med en konkurransedyktig pris. Stor i størrelsen for å kunne kle seg med flere lag under. Teipede sømmer. Elastiske og justerbare seler.
Fra kr 349,50

Braces with clips

Bukseseler med både clips og lær stropper til knapper.
Fra kr 149,50

Cloudburst Pant

Når stormen ligger over deg er det siste du vil å tvile på tøyet ditt. Cloudburst buksen er Sitkas letteste regnbukse og leverer fullstendig ly fra stormen. Med 100% vanntett konstruksjon og pustende GORE-TEX er denne buksen laget for jakt, uten å holde deg tilbake.
Fra kr 4 159,20

Kelvin Lite Pant

Kelvin Lite Down 3/4 buksen er en isolerende bukse for midt-sesongs jaktturer hvor varme er nøkkelen.
Fra kr 3 499,00

Leatherbelt 35mm

Kraftig lærbelte i slitesterkt lær. Bredde 35mm.
Fra kr 199,50

Men's Charger Pants

Tresesongs hybridbukse
Fra kr 3 099,00

Men's Resolution Pants

Robust værbestandig allround jaktbukse med maksimal bevegelsesfrihet
Fra kr 2 399,00

Men's Tranquility Jacket

Fra kr 3 099,00

Men's Venture 3L Pants

Venture 3L Pants fra Blaser er en vanntett bukse som tåler selv de verste værforholdene. Glidelåse på begge sidene for å kunne ta av og på seg buksen enkelt. Buksen er lett i vekt som gjør den lett å ta med seg under usikre værforhold.
Fra kr 3 949,00

Moose Hunter bukser

Lett og lydløs bukse i Moose Hunter-serien. Med 100 % vann- og vindtett GORE-TEX-teknologi, MossyOak Break-Up Country-kamuflasje og MossyOak OrangeBlaze, tilpasset skandinavisk natur.
Fra kr 4 499,00

Stormfront Pant

Stormfront buksen er den perfekte partneren til Stormfront jakken, med vårt mest slitesterke GORE-TEX 3-lags Pro Shell ytterstoff. For å videre forsterke varigheten er det overlegg på knærne. Disse fullt utstyrte buksene tilbyr pålitelig beskyttelse.
Fra kr 5 599,20

Thunderhead Pant

Å komme på nært hold uten å bli avslørt er vanskelig nok uten lydene typisk regntøy gir. Thunderhead buksene er partneren til Thunderhead jakken, og sammen skaper de et system som kombinerer vanntett og pustende 3-lags GORE-TEX stoff med et børstet polyester-strikket ytterstoff for å holde deg beskyttet og stille.
Fra kr 3 439,20

Timberline Pant

Denne softshell-buksen er et naturlig valg for de tøffe midt- til sen-sesongforholdene.
Fra kr 4 199,00

Trousers Pinewood Forest Camo

Vind- og vanntette bukser i stille og smidig materiale. Membran med utmerket pusteevne. Foret med High-Ventilation ™ mesh.
Fra kr 1 149,50

Womens Trousers Pinewood Forest Camo

Vind- og vanntette bukser i stille og smidig materiale. Membran med utmerket pusteevne. Foret med High-Ventilation ™ mesh.
Fra kr 1 149,50