Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Slipeutstyr

Slipeutstyr

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

"Ken Onion Edition" Kniv- og verktøysliper

Work Sharp gikk sammen med den den legendariske “Hall of Fame” knivmakeren Ken Onion for å utvikle den ultimate slipeløsningen for hjem eller verksted. Resultatet ble WorkSharp «Ken Onion Edition» som sliper alle typer kniver raskt, enkelt og med topp resultat.
kr 2 899,00

GFS Guided Feltbryne

Work Sharp GFS er den komplette slipeløsningen i felten. Den har «hjelpevinkler» på brynet som gjør det enkelt å slipe med samme vinkel hver gang.
kr 449,00

Guided Sharpening System

Work Sharp® Guided Sharpening System ™ er et komplett system for enhver kniv du eier.
kr 849,00

Ken Onion Tool Grinding Attachment

Verktøyslipefestet er beregnet for sliping av verktøy som økser, hageredskaper og de fleste andre verktøy med blad. Dette verktøyet for sliping av to trinser er designet med støpte metallkomponenter.
kr 599,00

KO slipebånd (X22-medium)

Medium , 3/4″ x 12″, X22 (P1000), 5 stk

Middels / fint  slipebånd for sluttkonveks sliping av en kniv eller verktøykant.

Passer KUN til Work Sharp Ken Onion Edition.  

kr 239,00

M3 Knife Sharpener

Work Sharp M3 Kitchen Knife Sharpener utvider konseptet til en slipestang ved å inkludere diamant og keramiske stenger for sliping og honing.
kr 699,00

Precision Adjust Knife Sharpener

Work Sharp PAJ Presisjon knivsliper er en vinkeljusterbar, tre kornet knivslipesystem som gir presis og stabil repetisjon.
kr 999,00

PVP Pivot Plus knivsliper

PVP Pivot PLUS knivsliper gir en rask, enkel og effektiv sliping av alle dine kniver. Konvekse karbider gjenoppretter raskt en skarp «egg», mens de finkornede keramiske stengene honer eggen slik at den blir sylskarp.
kr 199,00

PVT Pivot knivsliper

PVT Pivot knivsliper er en rask og enkel måte å slipe hvilken som helst kniv. Konvekse karbider gjenoppretter raskt en ny «egg», mens de finkornede keramiske stengene honer til optimal skarphet.
kr 199,00

Work Sharp - Knife & Tool Sharpener MK.2

Work Sharp Kniv- & Verktøysliper Mk.2 gir nye og forbedrede funksjoner for å gjøre slipingen enda raskere, enklere og mer repeterbar. Sliper alle knivene du eier ved hjelp av fleksible slipebånd og en redesignet vinkel «guide». Det sliper jaktkniver, lommekniver og kjøkken kniver, selv taggete kniver, saks, og mange andre «egg» verktøy. Den nydesignede vinkelmalen øker presisjonen og repeterbarheten for å få riktig «eggvinkel» hver gang. Bytt raskt fra 25° vinkel til jaktkniven til 20° på kjøkkenkniven i en «guide». En annen forbedring er støtte for kniven som støtter kniven helt til spissen og gjør slipingen enklere. Fagfolk bruker fleksible slipebånd for å sette en knivskarp «egg» på knivene sine, nå kan du ha samme teknologi i hjemmet ditt eller garasjen. Dette verktøyet er designet, kalibrert og kvalitets sjekket i Ashland Oregon og leveres med en 3 års garanti. Inneholder en detaljert hurtigstartveiledning og brukerhåndbok.
kr 1 599,00

Work Sharp P120 slipebånd til Combo

Slipebånd til Work Sharp Combo Knife Sharpener (modell WSCMB). Inneholder 3stk P120 slipebånd. Båndene er ½ "x 10" og passer ikke til andre Work Sharp-produkter.
kr 119,00

WSKTS slipebånd assortert (80,220,6000)

Dette er en nøyaktig erstatning for det komplette settet med slipebånd som følger med Original Knife and Tool Sharpener. Inkluderer 2 belter av hver korning: P80, P220 og 6000.
kr 249,00

WSKTS slipebånd keramikkoksid (220)

Grovt slipebånd for WSKTS Kniv- og verktøysliper. Leveres i seks-pakning, korning P220.
kr 159,00

WSKTS slipebånd silikonkarbid (6000)

Ekstra fint slipebånd for WSKTS Kniv- og verktøysliper. Leveres i seks-pakning, korning P6000.
kr 159,00