Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Hansker og votter

Hansker og votter

Velg Underkategori
3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

All Weather Broome Shooting Glove

SealSkinz Waterproof All Weather Shooting Glove er vanntette og slitesterke jakthansker!
Fra kr 999,00

All Weather Fordham Hunting Glove

SealSkinz Waterproof All Weather Hunting Glove er vanntette og slitesterke jakthansker!
Fra kr 999,00

All Weather Glove

SealSkinz Waterproof All Weather Glove er vanntette og lettvekts hansker fra SealSkinz!
Fra kr 899,00

DesignWool MARIUS Pulseheater

DesignWool Pulseheater er en håndleddsvarmer med tommelhull som skal hindre kald luft å slippe inn i åpningen mellom genser og hanske
Fra kr 349,00

Fält Guide Glove - 5 finger

En varm og solid 5-fingerhanske for alle typer utendørsaktiviteter om vinteren. En Hestra-klassiker utviklet i samarbeid med overlevelsesekspert Lars Fält. Slitesterk konstruksjon i skinn med ullfôr som kan tas ut og tørkes eller byttes. Geiteskinn på innsiden gir godt grep og mobilitet mens robust kuskinn på utsiden gir varighet og beskyttelse. Med riktig vedlikehold kan denne hansken vare i mange år.
Fra kr 1 600,00

Gateley Waterproof All Weather Lightweight Insulated Mitten

En lett, isolert vanntett, vindtett og pustende vott fullpakket med teknologi for å beskytte mot alle værforhold.
Fra kr 999,00

Hestra Army Leather Extreme Mitt

En lang, ekstra godt isolert vott for skikkelig kalde vinterdager. Designet for skiløpere og eventyrere som tilbringer mye tid utendørs i sterk kulde og trenger en pålitelig, beskyttende hanske. Sydd i slitesterkt geiteskinn og polyamidstoff med en avtakbar foring proppfull med syntetisk isolasjon.
Fra kr 1 800,00

Hestra Basic Wool Glove

En vanlig god ullhanske med thinsulate isolasjon.
Fra kr 349,00

Hestra Czone Pointer

Fra kr 995,00

Hestra fjellvotten Senior Mitt

En allsidig vott i slitesterk polyamid for kjølige vinterdager. Det avtagbart ullfôret gir god isolasjon og holder deg varm selv om du skulle bli våt. Da kan foret lett taes ut og tørkes. Denne votten er en skikkelig klassiker som er funksjonell og tilpasningsdyktig for både ski, skøyter og mange andre typer vinteraktiviteter utendørs.
Fra kr 895,00

Hestra Gauntlet SR

En lang femfingerhanske for alle vinteraktiviteter. Foret er avtagbart for enkel vasking og tørking. Fleeceforet er behagelig mot huden, og den syntetiske isolasjonen både isolerer og transporterer bort fuktighet. Laget av praktisk, værbestandig polyamidstoff med en polyuretanhåndflate for godt grep. Fingertuppene har en Wolf Paw-design uten sømmer på overflatene som er utsatt for mest slitasje.
Fra kr 750,00

Hestra Highland Glove

En robust hanske med 5 fingre for fotturer, skiturer, jakt og utendørsaktiviteter i kaldt vær. Den har et avtagbart mykt merinoullfôr som er enkel å vaske og tørke. Bakhånden på den ytre hansken er i værbestandig stretchstoff mens håndflaten er i geiteskinn for godt grep rundt staver og annet friluftsutstyr.
Fra kr 1 700,00

Hestra Highland Mitt

En robust vott for fotturer, skiturer, jakt og utendørsaktiviteter i kaldt vær. Den har et avtagbart mykt merinoullfôr som er enkel å vaske og tørke. Bakhånden på den ytre hansken er i værbestandig stretchstoff mens håndflaten er i geiteskinn for godt grep rundt staver og annet friluftsutstyr.
Fra kr 1 800,00

Hestra Touch Point Fleece Liner

Varm og komfortabel fleecehanske med touchfinger. Kan brukes som en lett turhanske, eller som en innerhanske når det er kaldere vær.
Fra kr 295,00

LightWool Liner Gloves, Unisex

Lightwool Liner gloves er svært tynne og myke hansker som egner seg godt som fôr i andre hansker eller votter.
Fra kr 399,00

Lill-Sport Adventure Overtrekksvott

AVVENTURE MITT er en klassisk fjellvott/vindvott med geitskinn i grepet. Votten har låsemekanisme ved håndleddet og snorlås ved underarm.
Fra kr 799,00

Lill-Sport Hedmark Winter Force Vott

Hedmark Mitt er en robust skallvott utviklet sammen med det Norske Forsvaret som beskytter mot vind, vann og kulde. Overdelen er laget av slitesterk, vannavisende og vindtett materiale. Vannavvisende geitskinn i håndflaten med forsterkninger i utsatte slitasjeområder. Votten er utformet med stramming rundt håndledd og øverst i mansjetten. Votten leveres med ett varm og fjernbart for i strikket ull.
Fra kr 1 599,00