Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Four Season Grill Stativ

Justerbart bålstativ med rist Diameter rist: 46,5cm. Høyde: 152 cm Vekt: 3,9 kg Pakkestrørrelse: 49x34x2 cm
kr 799,00

Fuel Bottle 0.6L

Primus brenselsflaske på 0,6 L.
kr 269,00

Gravity III

kr 1 299,00

Hiking Wood Stove

Smart og fleksibelt vedkjøkken som fyres med pinner eller liten ved. Med noen trepinner, kvister og mindre ved gir konstruksjonen en effektiv varme. Ikke behov for tennvæske eller gass. Liten opptenningskvist er stort sett overalt i landet. Fungerer perfekt på tur, men også som reservekjøkken dersom noe uforutsett skulle skje. Ovnen kjøles raskt ned og kan raskt pakkes ned i beskyttelsesposen etter bruk. Vekt 1,1 kg.
kr 799,00

I-Fish Røykspon Grov 3liter

Røykspon til varm eller kaldrøyking Ofte brukt på kull/gassgrill, da legges det 1 times tid i bløtt.
Fra kr 99,00

Kinetic Røykspon Fine Bøk 500g

Fin røykspon til ABU -Røken eller andre Røykbokser
kr 79,00

Litech Frying Pan Large

Det perfekte lettvektspanna til tur. Disse pannene kan steke, sautere eller koke, akkurat som hjemme. Den slitesterke, hardanodiserte aluminiumpannen har et keramisk non-stick-belegg som er enkelt å rengjøre. Håndtaket i rustfritt stål låses på plass mens det er i bruk og foldes deretter under pannen for å pakke pannen sammen. Leveres med oppbevaringspose i bomull. Pannen har en diameter på 25cm.
kr 949,00

LiTech Pot Set 1.3L

Et lett og slitesterkt grytesett med et non-stick keramisk belegg og dørslaglokk som gjør at du kan lage gourmetmåltider på tur som hjemme. Dette er Primus sitt letteste grytesett. Grytene kan legges sammen slik at de tar minst mulig plass. Et avtagbart håndtak gjør det lett å håndtere grytene når de er varm. Grytene er laget av lettvekts hard-anodisert aluminium som leder varmen godt. To gryter gir mulighet for å lage flere typer retter om gangen. Det lette lokket med innebygd dørslag siler lett av vannet. Denne gryten rommer 1.3L og kommer i et praktisk bomullstrekk.
kr 1 149,00

LiTech Pot Set 2.3L

Et lett og slitesterkt grytesett med et non-stick keramisk belegg og dørslaglokk som gjør at du kan lage gourmetmåltider på tur som hjemme. Dette er Primus sitt letteste grytesett. Grytene kan legges sammen slik at de tar minst mulig plass. Et avtagbart håndtak gjør det lett å håndtere grytene når de er varm. Grytene er laget av lettvekts hard-anodisert aluminium som leder varmen godt. To gryter gir mulighet for å lage flere typer retter om gangen. Det lette lokket med innebygd dørslag siler lett av vannet. Denne gryten rommer 2.3L og kommer i et praktisk bomullstrekk.
kr 1 249,00

Mimer Stove

kr 399,00

OmniFuel II

OmniFuel er Primus mest prisbelønte multifuelbrenner. Det har gjennomgått omfattende testing over flere år og har bevist hva det er godt for ved utallige anledninger.
kr 3 399,00

OmniFuel II w. Bottle & Pouch

Verdens mest prisvinnende Multifuelbrenner
kr 3 999,00

Stanley Perfect Brew Kaffebrygger

Kaffebrygger Perfect-Brew 0,6L
Fra kr 2 799,00

Toastjern

Lag deg deilige, varme ostesmørbrød eller andre delikatesser på tur! Fungerer både over gassbrenner og forsiktig over bålglør. Dette jernet løfter turen til nye høyder!
kr 379,00