Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

22 LR DIAMOND POP UP TARGET SELVANVISER

Selvanviser for kaliber 22 LR, spretter automatisk opp igjen etter treff. Perfekt for skytetrening med salongrifla.
kr 245,00

3M Peltor Kid Hørselvern Grønn

Peltor Kid grønt hørselvern for barn. Demper støy effektivt og stenger ute de skadelige lydnivåene uten å stenge ute omverdenen.
kr 279,00

3M Peltor Kid Hørselvern Rosa

Peltor Kid rosa hørselvern for barn. Demper støy effektivt og stenger ute de skadelige lydnivåene uten å stenge ute omverdenen.
kr 279,00

3M Peltor SportTac Hørselvern

Elektroniske lydforsterkende hørselvern. 3M™ PELTOR™ SportTac Headset er et justerbart hørselvern til jakt og skyting. Det har en smart, nivåavhengig funksjon med umiddelbar respons som beskytter hørselen din mot plutselig høy støy. Lydinngang for ekstern radio og sammenleggbar hodebøyle.
kr 1 799,00

3M Peltor X4A Hørselvern

Passive hørselvern, SNR 33 dB. Øreklokkene i 3M™ PELTOR™ X-serien gir utmerket beskyttelse og ultimat komfort. Beskyttet hodebøyle som er enkel å justere, sikrer konstant og jevnt trykk over hodet.
kr 469,00

Browning XP

Stereo hørselvern med integrert mikrofon. Den nye standarden innen elektroniske øreklokker for jegere og sportsskyttere. Forsterker lyd i omgivelsene og kutter ut eksplosjonsstøy. Utskiftbare skall er inkludert.
kr 1 899,00

Camotape - Hvit

Rull med hvit camotape. Kan tas av og på uten at den setter igjen merker. Kamuflerer løp, sekk og annet utstyr når du er på jakt og reduserer unødvendige lyder og gjenskinn. Kan brukes flere ganger.
kr 59,00

Camotape - Woodland

Rull med camotape i fargen Woodland. Kan tas av og på uten at den setter igjen merker. Kamuflerer løp, sekk og annet utstyr når du er på jakt og reduserer unødvendige lyder og gjenskinn. Kan brukes flere ganger.
kr 59,00

Champion High Fly m/snorutløser

Leirduekaster for trening alene. Utløses av skytteren via en snor.
kr 925,00

DAO Clay Cannon

Clay Cannon kan kaste/skyte både enkle og doble leirduer. Den veier under 2,5kg og er enkel å bruke. Den kan også håndtere flere leirduer stablet eller side ved side, og kan kaste standardduer, mini og midi duer.
kr 1 399,00

Eberlestock H2 Gunrunner

Fra kr 2 399,00

Eberlestock Tilbehørspung, Large

Polstret tilbehørspung som festes med MOLLE på alle typer sekker eller til og med i beltet ditt. Denne er laget for å beskytte verdifullt utstyr. Du får plass til de fleste vanlige håndkikkerte i denne, i tillegg til en liten lomme for smått ekstrautstyr.
kr 399,00