Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Blinker og kulefangere

Blinker og kulefangere

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

22 LR DIAMOND POP UP TARGET SELVANVISER

Selvanviser for kaliber 22 LR, spretter automatisk opp igjen etter treff. Perfekt for skytetrening med salongrifla.
kr 270,00

DAO .22 Single Spinner Target 22LR

Do-All Outdoors .22 Single Spinner Target Spinner Selvanviser for Kal. 22LR. Kommer ferdig montert og klar til bruk. Pulverlakkert for økt holdbarhet.
kr 219,00

GAMO PLINKING TARGET

Morsom selvanviser med dyrefigurer, som snurrer ved treff. Festes ved å stikkes i bakken.
kr 250,00

Gamo skiver

Blinker for luftgevær. Standard 10 delte ringer. Pakke av 100 stk. Blinker for luftgevær. Standard 10 delte ringer. Pakke av 100 stk. 14x14 cm
kr 105,00

Gåseblink i fullskala

I samarbeid med Lundblad media har vi produserert opp et begrenset antall blinker av grågås. Blinken er i full skala og representerer ei voksen grågås.
kr 45,00

INNSKYTNING SKIVE, 1 BLINK (12pk.)

12pk innskytning skive
kr 89,00

INNSKYTNING SKIVE, 5 BLINKER.

De lyse fluorescerende fargene gjør det lettere å plukke ut merket ditt og vite hvor du treffer. En "innebygd" oppbevaringsseksjon lar deg spore viktige data for å finjustere ladningene dine og fokusere på tette grupper. Tilgjengelig for rifler, pistoler og luftvåpen.
kr 89,00

SELVANVISER 22 LR AUTO RESET

22 Auto Reset er perfekt for uhøytidelige konkurranser med kompiser eller lange treningsøkter alene.
kr 940,00

SELVANVISER 22 LR VARMINT "DURA SEAL"

DuraSeal® selvforseglende, hullukkende materiale lar kuler passere gjennom med liten skade på blinken, noe som forlenger levetiden. DuraSeal er konstruert for å tåle hundrevis av runder fra selv de største riflene og håndvåpnene mens den beholder formen. Veier 80% mindre enn metallblinker disse spinnende blinkene er ekstremt reaktive, slik at du kan se hver gang skuddet ditt treffer.
kr 699,00

SKIVER À 2 STK. FORSKJ DYR

Øv deg med blinker med ulike dyr fra Critter-serien til Champion. Hver critter har den ideelle skuddplasseringen og gir skyttere en morsom måte å øve med blink. Inkluderer to blinker av coyote, rev, vaskebjørn, præriehund og ekorn. Plassering av presisjonsskudd vises i designet.
kr 89,00

UMX Kulefanger m/selvanv.Walt.

Kulefanger med 4 nedslagsmål. De fire store blinkene blir slått ned av treff. Når midtmålet treffes, går alle blinkene tilbake i oppreist stilling.
kr 719,00

VISI-SHOT 6-3'' SKIVE. 6 BLINK.10 PK.

VisiShot-blinkteknologien gjør det mulig å oppdage omfang og å snuble i området for å sjekke skuddplasseringen tilhører fortiden. VisiShot-teknologi avslører umiddelbart en lys oransje farge rundt hvert treff. Inkluderer presisjonsgitterlinjer eller ringer for måling av støt.
kr 139,00