Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Frakt og levering

Levering av produktene fra vårt lager skjer normalt samme dag for varer bestilt innen klokken 12.00. For ordrer bestilt etter dette vil ordren sendes 1-2 virkedager etter vi har mottatt bestillingen. Vi har risikoen for produktene inntil de overtas av deg, det vil si når du har fått produktene i din besittelse. Dersom leveringen av produktene blir forsinket eller ikke kan leveres, vil vi gi deg informasjon så fort vi har kunnskap om det, sammen med informasjon om og eventuelt når levering kan skje, eller om produktet(ene) er utsolgt.

 

Vi har fast frakt på kr. 99.- på lenge varens vekt og volum ikke overskrider det Posten tillater å sende som Klimanøytral servicepakke. 

Frakt til Svalbard vil få et frakttilegg 200.- eks mva. 

 

Det er mulig å velge "hent i butikk" - dette gjelder kun vår fysiske butikk i Storgata

 

Andresens Vaabenforretning sender varer med Posten/Bring, og Trobud (gjelder kun Troms). 

 

Hentemelding sendes på e-post og SMS. Dersom din forsendelse ikke kommer frem, forbeholder vi oss retten til å sende pakken på nytt. Dette forutsetter at vi får beskjed om at pakken ikke har kommet frem innen rimelig tid etter at vi har sendt ut sendingsbekreftelse. A-post tar 1-3 virkedager å komme frem, så vi ønsker i såfall beskjed innen en uke etter sendingsbekreftelse, så vi kan iverksette ettersøk av pakken. Dersom vi blir kontaktet for manglende leveranse senere enn en uke fra vi har sendt e-post med sendingsbekreftelse, vil saken vurderes med skjønn.

 

Ved ordre som gir en pakke over 35 kilo vil pakken sendes med Posten stykkgods/hjemlevering. Disse ordrene vil sendes hjem til deg. Normal leveringstid for Posten er 1-4 virkedager. Pakker over 35 kilo vil belsates med frakttillegg.