Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Slukbokser og mapper

Slukbokser og mapper

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

ROLL UP POUCH HOLDS 12 UP TO 15CM

En sammerullbar mappe for Line Thru-sluker laget av mykt men slitesterkt 600Denier-stoff med innvendig fôr og elastiske strikkholdere. Laget for å passe perfekt i jakke og bukselommer. Holder 12 sluker opp til 15 cm.
kr 249,00

Savage Gear Flip Wallet Rig & Lure

Pocket Flip Wallet er designet for Line Thru-sluker og er laget av mykt, men slitesterkt 600Denier-stoff med innvendig fôr og elastiske skillevegger. Den har åtte avtagbare poser med glidelås for forhåndsrigget Line Thru-sluk med fortom, med åtte krokbeskyttere for krokstørrelse #8-5. Laget for å passe perfekt i jakkelommer. Holder 14 sluker opp 13 cm og åtte ferdigriggede sluker med fortommer i zip-lock poser.
kr 249,00

Savage Gear Zipper Wallet

Glidlåsmappa er laget av et mykt, slitesterkt 600Denier-stoff med innvendige elastiske slukholdere. Den har en skumvegg med PVC-delere for mindre sluker. Den er perfekt for en blanding av Line Thru-sluker og sluker med faste treble og enkelkroker. Rommer 12 line thru-sluker pluss slukene som kan festes i foamen.
kr 249,00

W3 Rig Wallet Medium Grey/Black

W3 Rig Wallet Medium Grey/Black
kr 299,00

Westin W3 Rig Wallet Small Grey/Black

Hold fortommer, sluk og tilbehør enkelt organisert i W3 Rig Wallet. Denne rigg-mappa har åtte avtakbare ziplock-poser og en nettinglomme. Mappa er ideell for å rigge sluker og fortommer hjemme og oppbevare dem til din neste tur.
kr 249,00