Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Vadejakke

Vadejakke

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

G3 Guide Tactical Jacket

Dine problemer kan alle forsvinne i det øyeblikket snøret treffer vannet, men stormen rundt deg vil rase videre. Beskytt deg selv som en proff fra elementene med Simms G3 Guide ™ Tactical Wading Jacket.
Fra kr 5 999,00

Guide Jacket

Din pålitelige arbeidshest i vått vær, GORE-TEX Guide Classic Jacket gir ubarmhjertig regnbeskyttelse, rikelig med lagring av fiskeutstyr og har en tidløs midjelengde for å være kompatibel med vadere og dypt vadearbeid.
Fra kr 4 299,00

Guideline Kaitum Jacket

En prisgunstig vadejakke som gir deg alt du trenger til din fisketur. Jakken har mange praktiske lommer inkludert to store brystlommer til fluebokser og et hullbånd for feste av alt tilbehør til ditt fiske.
Fra kr 2 499,00

Guideline Laxa Jacket

En lett og moderne vadejakke, 2,5 lag gir deg en bevegelig og behagelig jakke å fiske i. En webbing med hull på hver brystlomme gir mulighet til å henge alt av vektøy og tilbehør lett tilgjengelig. Masse funksjonalitet til en god pris.
Fra kr 2 799,00

Hodgeman Vadejakke Aesis Skall M Oliven

Lett og fin vadejakke fra Hodgeman. Har alle funksjoner som behøves.
kr 1 499,50 kr 2 999,00

Laxa 2.0 Jacket

Fra kr 2 999,00

BugStopper Intruder BiComp Shirt

Behandlet med InsectShield®, Bugstopper® Intruder® BiComp beskytter denne skjorten mot bitende insekter, samtidig som den gir forbedret mobilitet og god solbeskyttelse.
Fra kr 1 299,00