Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Bagger, sekker og vesker

Bagger, sekker og vesker

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Dry Creek Z Hip Pack - 10L

Vanntett, nedsenkbar, ekstremt robust hofteveske for bærekomfort og enkel tilgang til oppdragskritisk fiskeutstyr.
Fra kr 2 499,00

Fiskeveske Allround Game Bag

Praktisk og enkel fiskeveske for oppbevaring av det du måtte trenge på fisketur.
kr 399,00

GTS Packing Pouches - 3-Pack Simms Orange

En enkel måte og organisere klær og utstyr når du drar på tur.
kr 799,00

Patagonia Stealth Hip Pack Noble Grey

En lett, komfortabel, værmotstandig og smart bag ment for å kunne brukes under aktivitet.
Fra kr 1 699,00

Patagonia Stealth Hip Pack Salvia Green

En lett, komfortabel, værmotstandig og smart bag ment for å kunne brukes under aktivitet.
kr 1 699,00

Tributary Sling Pack Tan

Tributary Sling Pack er en lettvint oppbevaringsløsning for fine dager på vannet.
kr 999,00

ULBC Daypack 35 Charcoal/Algae Green

Denne lette ryggsekken er romslig, komfortabel og har alle funksjoner man trenger for en lang dag ved vannet eller en minimalistisk flerdagers fisketur. Ryggsekken er designet for å la deg fiske aktivt gjennom en hel dag uten å ta av sekken, samtidig som du holder alt ditt utstyr lett tilgjengelig. Den har et avstivet 3D-nettingspanel i ryggen for økt ventilasjon og komfort. Skulderstroppene har flere oppdelte skum-lag for klassens beste bærekomfort. De har også en justerbar bryststropp med nødfløyte, dokkingstasjoner for verktøy og festeløkker. De avtakbare tilleggsstroppene skal brukes når du vil feste vår ULBC Waistbag 3 på brystet for å få med deg ekstra pakkevolum. Et midjebelte holder ryggsekken stabilt på plass i alt terreng og kan enkelt kobles om bak på sekken, så den ikke er i veien for fluekastingen. Det store hovedrommet har en sikker rullelukning som kan lukkes på toppen eller komprimeres og strammes langs hver side med stropper. På fronten finner du øverst en romslig glidelåslomme med nøkkelklemme inni. Nedenfor en dyp og elastisk nettinglomme. Ideelt for håven eller annet utstyr du trenger lett tilgjengelig. Den kan også brukes for å holde vått utstyr unna hovedrommet.
kr 1 799,00

W6 Roll-Top Backpack Silver/Grey 25L

W6 Roll-Top-ryggsekken har alle funksjonene den aktive sportsfiskeren trenger. Roll-top-lukkingen sikrer vanntetthet og enkel tilgang til alle eiendelene dine. De polstrede skulderstroppene og den ergonomiske ryggstøtten gir god støtte og komfort på lange dager.
kr 1 099,00

Westin W3 Waist Pack Large ( 4 bokser) Grå/Sort

En veldig praktisk og solid fiskeveske som er gull å ha med på tur. Plasser den rundt midjen og hold alt fiskeutstyret ditt nær deg. W3 Waist Pack inkluderer slukbokser og hovedrommet har en raskt og enkel magnetisk lukkemekanisme.
kr 1 499,00