Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Mormyrska

Mormyrska

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

VMC Wax Tail Jig #10 0,9g GLRD 2pk

VMC® Tungsten Wax Tail Jig er en raskt synkende imitasjon påmontert Trigger X® gummikropp for ekstra attraksjon, bevegelse, smak og lukt. Ved pilking vil halen skape en attraktiv svømmebevegelse for å tiltrekke seg oppmerksomhet. Jiggen er forsterket med Ultra Glow pigmenter som lyser opptil 15 minutter pr. ladning. Lades ved sollys eller med lykt. 90° krokøye for vannrett presentasjon og VMC Power Gap krok for sikker kroking av fisken.
kr 94,00

Arctic Ice Wolfram 6mm EHK Orange #8

Arctic Ice UV Trout-wolfram er utstyrt med større og kraftigere krok en normale mormyshkaer i samme størrelse. Disse er beregnet for å kroke større ørret og røye bedre, samtidig som man får plass til mer agn dersom det behøves. Disse gir bedre odds for å berge drømmerøya eller ørreten!
kr 85,00

Blue Fox Mormyshka Rain. Fluo Epoxy UV 8 Sv/Gul/Rød

Regndråpeformet mormyshka av tungsten med fluoriserende epoxy. Henger godt i vannet og kan med fordel agnes med maggot. Bruk en pilkestang med følsom tupp og tynn sene til fiske etter abbor, mort, røye, sik og ørret. Om vinteren kan mange av disse nappe forsiktig, og da er det ofte en liten sylskarp mormyshka som gjelder. Krokstørrelse 8.
kr 69,00

Blue Fox Raindrop with eye 8 330 Orange

Regndråpeformet epoxy tungsten mormyshka. Henger godt i vannet og kan med fordel agnes med maggot. Bruk en pilkestang med følsom tupp og tynn sene til fiske etter abbor, mort, røye, sik og ørret. Om vinteren kan mange av disse nappe forsiktig, og da er det ofte en liten sylskarp mormyshka som gjelder. Krokstørrelse 8.
kr 59,00

Blue Fox Raindrop with eye 8 338 Orange/Yellow/Green

RAINDROP WITH EYE 10 322 YELLOW/BLUE BLUE FOX Varekode 122121 kr 59,00 Regndråpeformet epoxy tungsten mormyshka. Henger godt i vannet og kan med fordel agnes med maggot. Bruk en pilkestang med følsom tupp og tynn sene til fiske etter abbor, mort, røye, sik og ørret. Om vinteren kan mange av disse nappe forsiktig, og da er det ofte en liten sylskarp mormyshka som gjelder. Krokstørrelse 10.
kr 59,00