Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Kniver

Kniver

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Alden

Alden er oppkalt etter øya Alden. Alden er fortsatt et viktig landemerke for fiskere som kommer hjem fra sjøen. Øya ligger like ved kysten der Helle-fabrikken ligger. En av våre bestselgere.
kr 1 249,00

Arv

Håndlaget med tradisjonelle metoder som har blitt gitt i generasjoner, er Arv en arvverdig kniv. En allsidig livslang følgesvenn. Med et fallpunktblad laget av Helles anerkjente tredobbelte laminerte rustfritt stål med knivskarpt skandinavisk sliping og naturlige materialer med masurbjørk, horn og lær. Det dypt utformede trehåndtaket gir godt grep for sikker bruk. Hver kniv leveres med en slire i nordisk stil, laget av garvet skinn.
kr 1 649,00

Blaser Jakt Kniv - 11cm blad, valnøttskaft og lær slire

440C knivstål og full tang kniv
kr 2 949,00

Bleja

Bleja er den første sammenleggbare kniven fullt utviklet på Helle etter vår kjernefilosofi. I løpet av tre år tok vi oss tid til å perfeksjonere en ny låsemekanisme med fulle foringer for en sterk og pålitelig verktøymappe.
kr 1 999,00

Brusletto Foldekniv Lierne

Lierne er en elegant og stilren foldekniv med lommeklips og skaft i oliventre.
kr 799,00

Brusletto Slaktesett

Slaktesett fra Brusletto inneholder en solid knivmappe laget i cordura materiale sammen med et slipestål, en Skinner flåkniv og Butcher kjøttkniv. Knivmappen kan festes rundt livet for enkelt tilgang til den kniven du trenger under slakting
kr 799,00

Brusletto Speiderkniv Med Spiss Tupp

Tradisjonell turkniv med fingerbeskytter. Knivens skaft er utformet slik at det passer de fleste hender. 14116N stål i knivbladet. Oljet bjørk i skaftet.
kr 599,00

BUHKKU/SAMEKNIV LITEN

Denne samekniven har skaft av masurbjørk, reinhorn, messing og reinskinn. Disse ligger montert lag på lag. Blad av kull-/karbonstål.
kr 2 850,00

BUHKKU/SAMEKNIV m/lær i midten

Denne samekniven har skaft av masurbjørk, reinhorn, messing, reinskinn og i tillegg okselær i senter. Disse ligger montert lag på lag. Blad av kull-/karbonsstål.
kr 2 960,00

Condor Martef Hunters Knife Orange

Jaktkniv med gummiert håndtak som sikrer godt grep. Fingerbeskytter for sikkerhet. Teflonbelagt blad i rustfritt stål gjør at kniven glir lett og gjør den enkel å rengjøre. Orange farge som gjør at du finner igjen kniven. • Blad: 15,5cm • Håndtak: 12cm • Slire: Skinn
kr 999,00

Didi Galgalu

Designet i samarbeid med Voetspore-teamet i Sør-Afrika. En kniv designet for å motstå vanskeligheter ved transkontinentale reiser i Afrika.
kr 1 999,00

Dobbelkniv Laponi

Stor dobbelkniv - begge kniver er laget med skaft i masurbjørk og reinhorn, skinnslire. Bladlengde 21cm og 7,7 cm.
kr 2 399,00

Fällkniven A1

kr 3 899,00

Gaupe

Denne turkniven passer til alle formål, sitter komfortabelt i hånden med en lett fingerbeskyttelse.
kr 1 299,00

Gavesett Kniv og Grillpinne

Bestselger hos oss Flott turkniv med Kullstål blad og masurbjørk skaft. Grillpinne med den beste gaffel på markedet, levert i futeral. 80cm lang
kr 1 299,00

Harding

Tradisjonell jaktkniv med godt skaft
kr 1 499,00

Helle Eggen

ggen er mykje av det Helle handlar om: eit fungerande bruksverktøy som er enkel på ein elegant måte. Det er difor ikkje så rart at den har vore blant Helle sine internasjonale bestselgarar dei siste 20 åra. Handtaket, som er forma av eit stykke handpussa og polert masurbjørk, har ein relativt kraftig fingerstoppar som gjer at Eggen fungerer fint både som tur- og jaktkniv. Handtaket er stort nok til at dei fleste hender finn eit komfortabelt grep, mykje på grunn av den betydelege "magen" på undersida av handtaket. Bladet i laminert Helle-stål er relativt stort med tanke på kniven sin totale vekt, og har ein liten "drop-point" som gjer at kniven også kan brukast til snitting i tillegg til kutting og spikking. Eggen er slik ein allroundkniv av aller beste merke - her får ein mykje kniv for pengane. Kniven kjem med ei slire i brunt vegetabilsk lær og belteoppheng.
kr 1 149,00

Helle Fjellkniven

Sidan Helle starta i 1932 har det alltid vore ein Fjellkniven i vårt sortiment. Idèen bak kniven har alltid vore at det skal vere ein elegant kniv med røtter i norsk natur. Den moderne varianten legg vekt på enkel eleganse, med eit heiltreskaft i masurbjørk og eit høgpolert blad i trelagsstål. Den enkle elegansen er kanskje grunnen til at Fjellkniven har vore ein av Helle sine største salssuksessar sidan den kom i 1994. Kniven er lett, og skaftet har eit klassisk, ergonomisk snitt i skandinavisk stil med ein liten fingerstopp fremst. Bladet er skinnande blankt og har skandinavisk sliping, noko som fører til at kniven er ein idèell følgesven på tur i fjellet. I 2022 lanserte vi Fjellkniven i 12C27-stål − same design og kjensle, berre no med eitlags-stål i bladet. Valet mellom 12C27 og H3LS (laminert) kjem an på korleis du ønskjer å bruke kniven din. 12C27 er eit stivare stål, og vil gi deg ei anna kjensle. Det fullherda bladet (sidan det ikkje er laminert) kan òg slipast til ein skarp rygg, for alle dei av dykk som tenkjer å bruke kniven med eit tennstål. Kniven kjem i ei klassisk skandinavisk, cognac-farga lærslire.
kr 949,00

Helle Fjellkniven

Tradisjonel allround kniv. Det høypolerte laminerte bladet i rustfritt stål er formet for daglige gjøremål. Det komfortable håndtaket er formet for å holde hendene utenfor bladet. Den leveres med den tradisjonelle sliren som ikke krever en stropp.
kr 1 049,00