Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Vadebukser

Vadebukser

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Freestone Pant

På varmere dager fullfører Freestone® Wading Pants lettvektsutstyret ditt.
Fra kr 3 999,00

Freestone Pant

På varmere dager fullfører Freestone® Wading Pants lettvektsutstyret ditt.
Fra kr 3 699,00

Freestone Stockingfoot

Fra kr 3 999,00

Guideline Loft Pant

Loft Pants er varme, lette å pakke ned og passer til en rekke aktiviteter innen fiske- og friluftsliv. Elastisk midje og ben for god passform. To åpne lommer i front og en bak med YKK glidelås. Glidelås i front fra YKK. 40 grams Guideloft™ isolasjon fyll. Tekstilene i buksen er bluesign® sertifisert, som regnes som den høyeste miljøsertifisering i markedet. Inner- og Ytterstoffet er laget av 100% 20D resirkulert nylon 20D, bluesign® sertifisert. Ytterstoffet har C0 fluorkarbon fri DWR impregnering. Vekt: 350g i størrelse L.
Fra kr 1 799,00

Tributary Stockingfoot

Øvelse gjør deg proff og Tributary vaderne er din pålitelige allierte når du skal mestre dine fiskeferdigheter. Disse tørre, pustende vadere fremmer naturlig mobilitet mens du jobber deg gjennom bratte stier og dype elver.
Fra kr 2 699,00

ULBC Wader Algae Green/Charcoal

Guideline Ultra Light Back Country er en vaderbukse laget for fluefiskeren som går og reiser mye. Minimalistisk design, lette og lavt pakkvolum.
Fra kr 4 999,00

Vision Koski Hipwader

Fra kr 2 299,00

Women´s Laerdal Wader Algae Green/Charcoal

Guideline Lærdal vadere er designet for kvinnelige sportsfiskere, med fokus på praktiske detaljer, varme, komfort og bevegelighet. Tilgjengelig både i standardstørrelser samt queen-modeller med en mer generøs passform.
Fra kr 4 999,00