Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Lokkeutstyr

Lokkeutstyr

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

CaliberHunting Hunting Alarm 2 Sensorer

CaliberHunting Hunting Alarm 2 Sensorer Nyhet! Nå også med vibrasjon! Rev-/Villsvin åtevarsler med 2 sensorer
kr 990,00

Clausen Fløytesnor

CLAUSEN FLØYTESNOR Clausen fløytesnor holder orden på lokkefløytene dine. Solid halsrem med hurtigfester for opptil 3 fløyter. Utstyrt med sikkerhetslås for å forhindre kveling.
kr 129,00

Clausen Predatorcall 5 - Muspip

Clausen Predatorcall 5 Musepip er en ytterst effektivt fløyte til variert revejakt. Fløyta gir god og realistisk lyd, er lett å bruke og lyden rekker langt tatt i betraktning at det er snakk om musepip. Fløyta passer ypperlig til forsiktig jakt på "trange" poster der du har klart å snike deg lydløst inn - eller til mer generell lokking etter ungrev i juli og august. Predatorcall 5 Musepip er dessuten det rette våpenet på nyslåtte gressenger - eller når det nettopp er tresket.
kr 299,00

FAULKS LOKK,KRÅKE

Faulks lokkefløyte for kråke. Tiltrekking av voksne kråker og ved å legge svakt press på enden av fløyten fremkaller du også lydene av ungkråker. Håndlaget i valnøtt.
kr 455,00

FAULKS MUSEPIP LOKK FOR RØDREV

Lokk som etterligner musepip og lokker rødrev.
kr 210,00

HUBRO MED VINGER

STOR HUBRO MED BEVEGELIGE VINGER. Naturtro og effektiv. Et must når det skal jaktes kråke om våren. Ugla er likeså god til å vokta hagens bærbusker. Med den på plass holdes bærtyvene unna. Er du plaget av hakkespetter som trommer i husveggen din - er ugla også det beste middelet for å holde hakkespetten unna. 65 cm høy.
kr 599,00

Long Range Bandit

Long Range Bandit. Den perfekte kombinasjonen med Red River Allround Storebror til suksessen Red River Bandit. 3 x rekkevidde. Perfekt til fjell og skog.
kr 349,00

PRIMOS KRÅKE LOKK

Kraftig kråkelokk som gir god lyd og lang effektiv rekkevidde.
kr 305,00

PRIMOS KRÅKE LOKK

Kråkelokk som gir en realistisk lyd og er enkel å bruke. Akkurat som folk har forskjellige stemmer, produserer kråker også forskjellige lyder. Primos® Crow Call gir de subtile nøyaktige lydene av kråker.
kr 259,00

PRIMOS MUSESKRIK LOKK

Effektiv og lydsterk selv på lengre avstander. Museskrik lokken er flott for å tiltrekke seg rovdyr i nærheten fordi den gjengir lydene fra feltmus og andre gnagere.
kr 230,00

PRIMOS POST MERKE SETT

Primos Postmerkesett inneholder alt du trenger for å merke posten samt stien inn.
kr 129,00

Primos Raspy Coaxer model No. 323

Raspy Coaxer er to lokker i en. Det skaper en kombinasjon av langskrik og nærliggende koaksjer ved å reprodusere skriket fra en kanin og sutringene og klynkene fra skadede gnagere.
kr 179,00

PRIMOS REV LOKK

Revelokk som etterligner klage og klynke lyder fra hare. Enkel og effektiv i bruk.
kr 230,00

PRIMOS REV LOKK

Revelokk med bra rekkevidde og enkel i bruk. Realistisk hes og klagende lyd av hare.
kr 650,00

PRIMOS VIND SJEKKER

Primos Wind checker hjelper deg å sjekke vindretningen.
kr 129,00

Red River Allround

Utrolig enkel i bruk. Hareskrik, fugleskrik og mus i samme fløyte!! Denne og Long Range Bandit er det du trenger til vinterlokkinga
kr 349,00