Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Revehylsa

Lokkefløyte til Rev. Med denne fløyta kan du lage 5 forskjellige lokkelyder.
kr 199,00

SELVANVISER 22 LR VARMINT "DURA SEAL"

DuraSeal® selvforseglende, hullukkende materiale lar kuler passere gjennom med liten skade på blinken, noe som forlenger levetiden. DuraSeal er konstruert for å tåle hundrevis av runder fra selv de største riflene og håndvåpnene mens den beholder formen. Veier 80% mindre enn metallblinker disse spinnende blinkene er ekstremt reaktive, slik at du kan se hver gang skuddet ditt treffer.
kr 859,00

SKIVER À 2 STK. FORSKJ DYR

Øv deg med blinker med ulike dyr fra Critter-serien til Champion. Hver critter har den ideelle skuddplasseringen og gir skyttere en morsom måte å øve med blink. Inkluderer to blinker av coyote, rev, vaskebjørn, præriehund og ekorn. Plassering av presisjonsskudd vises i designet.
kr 120,00

Slaktekniv / Flåkniv 18 cm.

Stiv kniv som er ideell for kutting av rått kjøtt. Brukes også som jaktkniv for å flå store dyr. Dobbel-støpt ergonomisk sklisikkert håndtak garanterer et trygt og behagelig grep.
kr 409,00

Solcellepanel for viltkamera,

Solcellepanel for viltkamera. Brecom
kr 979,00

Sordin Supreme Basic

Sordin Supreme Basic er et fullverdig hørselvern uten de mest avanserte funksjonene. Det har to separate mikrofoner, automatisk timer og tre-trinns volum med minne.
kr 1 899,00

Sordin Supreme Gel Hygienekit

Hygiene Kit Supreme fra Sordin er utbyttbare ringer og innlegg som passer til alle Sordin Supreme Pro og Pro X-modeller. Hørselvernets ringer bør byttes jevnlig for å opprettholde en effektiv lyd demping, samt sørge for god kontakt rundt øret. Bytting bør også foretas av hygieniske årsaker.
kr 499,00

Sordin Supreme Hygienkit

Utbyttbare ringer og innlegg som passer til alle Sordin Supreme Pro og Pro X modeller. Hørselvernets ringer bør byttes jevnlig for å opprettholde en effektiv lyd demping samt sørge for god kontakt rundt øret. Bytting bør også foretas jevnlig av hygieniske årsaker.
kr 199,00

TYSK LOKKEFLØYTE RÅDYR

Tysk todelt lokkefløyte til rådyr. Gir et stort spekter av naturtro toner og er enkel i bruk.
kr 389,00

Ugle 51 cm

Naturtro og effektiv ugle til kråkejakta. Et must når det skal jaktes kråke om våren. Ugla er likeså god til å vokta hagens bærbusker. Med den på plass holdes bærtyvene unna. Er du plaget av hakkespetter som trommer i husveggen din - er ugla også det beste middelet for å holde hakkespetten unna.
kr 299,00

UMX Kulefanger m/selvanv.Walt.

Kulefanger med 4 nedslagsmål. De fire store blinkene blir slått ned av treff. Når midtmålet treffes, går alle blinkene tilbake i oppreist stilling.
kr 799,00

Uncle Mike's patronholder m/beltefeste, rifle

Patronholder for 10 patroner.
kr 415,00

VILTGALGE, SKINN 12 OPPHENG

Enkelt å bære skutt fugl!
kr 269,00

VISI-SHOT 6-3'' SKIVE. 6 BLINK.10 PK.

VisiShot-blinkteknologien gjør det mulig å oppdage omfang og å snuble i området for å sjekke skuddplasseringen tilhører fortiden. VisiShot-teknologi avslører umiddelbart en lys oransje farge rundt hvert treff. Inkluderer presisjonsgitterlinjer eller ringer for måling av støt.
kr 179,00

Vorn Bird Net Grønn

Enkelt og funksjonabelt rypenett for å feste på Vorn-sekker og andre jaktsekker.
kr 419,00

VORN EV45 - Ash Green

VORN EV45 - Ash Green
kr 3 995,00