Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Pilkestikker

Pilkestikker

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Black Betty FreeFall Carbon Right Hand

Isfiskesnelle med FreeFall trigger. På toppen av pallen holder Black Betty familien alle fire plassene, med sjefen over alle sjefer i senter av gruppen; FreeFall Carbon.
kr 1 399,00

Omen Ice Free Fall XL 28`` Combo M LeftHand

Isfiskekombinasjon til stor og sterk fisk i både fersk- og saltvann, med 13 Fishing Omen Ice stang og FreeFall XL snelle. Stangemnet med 36T karbon er designet for å levere optimal balanse mellom kraft og følelse. Kombinert med den store FreeFall XL-snellen er du klar for kampen mot kjempene som lurer under isen.
kr 2 099,00

Pilkestikke Teleskop Iceman Hard 50cm

Teleskopisk isfiskestang med karbonklinge. Snellefester en universalt slik at du kan bruke den snellen du måtte ønske. Transportlengden på 23cm gjør den lett å pakke med i sekken.
kr 369,00

Pimpel2

En klassiker som fort ble en favoritt etter lanseringen i 1967. Den verdsettes enda høyt til alle former isfiske. Korkhåndtaket sitter godt i hånden og den integrerte snellen har både brems og mulighet til frikobling.
kr 669,00

Shakespeare Isfiskekombo Glacier

Shakespeare Glacier er en sterk og følsom stang som passer utmerket til isfiske med mormyska og andre lettere agn. Den følsomme spissen gjør at man kjenner vært eneste napp, men samtidig er stangen sterk nok til å kjøre større fisk. Stangtuppen er også neonfarget slik at det er lettere å se hver bevegelse. Snellen er enkel og solid med et godt bremsesystem som gjør kjøring av fisk lettvint.
kr 499,00

Sølvkroken Pilkestang Medium

Sølvkrokens todelte pilkestang i glassfiber. Velg mellom to aksjoner.
kr 149,00

Tonar Ståsnøre m/Varselsflagg

Fyll spolen med godt nylonsnøre. Ca 0,35-40mm. Ett blysøkke 5-15gram, samt en krok over og en under søkket. maks diameter på hull er 160mm
kr 49,00

Torque Ispilke Combo

Atemi Torgue combo består av stang på 50 cm med to lettvektsringer, triggergrep for finger og et behagelig korkhåndtak som gir et solid og følsomt grep om stanga. Snella er en liten multiplikatorsnelle i metall med stjernebrems og trykknapp for frikobling av spolen. Snella rommer 50 meter med 0,30mm-monosene, og har en utveksling på 3,2:1. En perfekt og snerten kombo til fiske med røyeblink, pimpel og balansepilk.
kr 899,00

Wiggler Snik for isfiske

En genial oppfinnelse for meitefiske på isen. Denne løsningen lar deg sette ståsnører på en enkel måte. Når fisken biter på kroker den seg selv og det røde flagget spretter opp, noe som gjør det enkelt å se mens du sitter og nyter en kaffekopp. De kan enkelt demonteres slik at det er lett å ta med et flere i sekken.
kr 99,00