Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Kjeler og Panner

Kjeler og Panner

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Litech Frying Pan Large

Det perfekte lettvektspanna til tur. Disse pannene kan steke, sautere eller koke, akkurat som hjemme. Den slitesterke, hardanodiserte aluminiumpannen har et keramisk non-stick-belegg som er enkelt å rengjøre. Håndtaket i rustfritt stål låses på plass mens det er i bruk og foldes deretter under pannen for å pakke pannen sammen. Leveres med oppbevaringspose i bomull. Pannen har en diameter på 25cm.
kr 629,00

LiTech Pot Set 1.3L

Et lett og slitesterkt grytesett med et non-stick keramisk belegg og dørslaglokk som gjør at du kan lage gourmetmåltider på tur som hjemme. Dette er Primus sitt letteste grytesett. Grytene kan legges sammen slik at de tar minst mulig plass. Et avtagbart håndtak gjør det lett å håndtere grytene når de er varm. Grytene er laget av lettvekts hard-anodisert aluminium som leder varmen godt. To gryter gir mulighet for å lage flere typer retter om gangen. Det lette lokket med innebygd dørslag siler lett av vannet. Denne gryten rommer 1.3L og kommer i et praktisk bomullstrekk.
kr 999,00

LiTech Pot Set 2.3L

Et lett og slitesterkt grytesett med et non-stick keramisk belegg og dørslaglokk som gjør at du kan lage gourmetmåltider på tur som hjemme. Dette er Primus sitt letteste grytesett. Grytene kan legges sammen slik at de tar minst mulig plass. Et avtagbart håndtak gjør det lett å håndtere grytene når de er varm. Grytene er laget av lettvekts hard-anodisert aluminium som leder varmen godt. To gryter gir mulighet for å lage flere typer retter om gangen. Det lette lokket med innebygd dørslag siler lett av vannet. Denne gryten rommer 2.3L og kommer i et praktisk bomullstrekk.
kr 1 149,00

Stanley Perfect Brew Kaffebrygger

Kaffebrygger Perfect-Brew 0,6L
Fra kr 2 799,00