Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Termos og flasker

Termos og flasker

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Ashland Grapevine 24oz

Den perfekte vannflaska til å ha med seg på farten, enten du er på jobb, trening, i bilen eller på fjelltur!
kr 279,00

Ashland Radiant Orchid 24oz

Den perfekte vannflaska til å ha med seg på farten, enten du er på jobb, trening, i bilen eller på fjelltur!
kr 279,00

Ashland Smoke 24oz

Den perfekte vannflaska til å ha med seg på farten, enten du er på jobb, trening, i bilen eller på fjelltur!
kr 279,00

Contigo Water Bottle 1,9liter

Grand SS er fra Contigos nye serie for alle som er mye ute i naturen, Premium Outdoor Range. Denne er også super til drikker med kullsyre.
kr 999,00

Klunken Bottle 0.7L Frost

Match din Kånken med din Klunken. En solid vannflaske i rustfritt stål, med farger som matcher til Kånken og passer rett i sekkens sidelomme.
kr 479,00

Klunken Bottle 0.7L Pink

Klunken passer til Kånken. En slitesterk vannflaske i rustfritt stål med farge som matcher din Kånken og passer i sidelomma.
kr 239,50 kr 479,00

Mat Termos Classic Hammertone Green 0,7 L

Perfekt for camping, fiske, fotturer eller andre anledninger. Nyt dampende varme boller med suppe eller annen mat timer etter at du har pakket den. Den er tett slik at du ikke trenger å bekymre deg for lekkasjer og den brede åpningen gjør det enkelt å rengjøre den.
kr 649,00

Mat Termos Classic Hammertone Green 0,94 L

Hold maten varm eller kald og nyt alt til siste bit. Stanleys større mat-termos er fullisolert for å holde på den ideelle temperaturen, selv timer etter at du har pakket maten. Den er tett slik at du ikke trenger å bekymre deg for lekkasjer, og den brede åpningen gjør den enkelt å rengjøre. Sammenleggbart håndtak.
kr 699,00

SOFT SIDED WINE CARAFEL

Soft Sided Wine Carafel er designet for å transportere favorittvinen din på tur. Legg igjen vekten av vinflasken, og hold deg lett på stien. Unik, to-trinns hette med bred munnåpning gjør det enkelt å fylle posen fra en flaske, mens den andre, mindre åpningen gjør hellingen perfekt og skvettfri.
kr 199,00

Stanley Termokopp Trigger Action Mug Hammertone Green 0,25L

Termokopp Trigger Action Mug er en solid, klassisk termokopp.
kr 349,00

Stanley Termokopp Trigger Action Mug Hammertone Green 0,47 L

Møt co-piloten din for bilturer, fisketurer eller turen til jobben. Trigger-Action termokopp gir deg lett drikke med én hånd med et enkelt trykk på en knapp. Ingen søl. Ingen sprut. Ingen lekkasjer. Laget for å passe komfortabelt i beholderen til bilen din. Lokket kan også tas fra hverandre for rengjøring.
kr 489,00

Termos Classic Vacuum Bottle Hammertone Green 1 L

Den robuste konstruksjonen og vakuumisolasjonen gjør at termosen kan takle hva som helst - alt mens du holder varme drikker varme og kalde drikker kalde en hel dag. Den har vri-og-hell-stopper for jevnere helling. Det isolerte lokket fungerer også som en kopp til drikke.
kr 649,00

Termos Master Sort 1,3 L

Større. Bedre. Uknuselig. Og klar for hva som helst. Denne termosen setter standarden for topp ytelse og overlegen konstruksjon. Den er konstruert med rustfritt stål og QuadVac ™ -isolasjon for å holde drikkene varme eller kalde lenger. Det vakuumisolerte lokket fungerer også som en kopp til drikke.
kr 1 049,00

Thermo Travel Mug Nightfall 0,25l

Termokopp Trigger Action Mug er en solid, klassisk termokopp.
kr 349,00

TrailBreak Lunch jug 400 Pippi Green CAMPAIGN

Mattermos med doble vegger og en vakuumisolert konstruksjon i rustfritt stål som gjør dem robuste og slitesterke. Termosens størrelse er tilpasset for å gi godt grep for så vel store som små hender.
kr 449,00