Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Lykter

Lykter

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Cross Trail 7R

Cross Trail 7R er den ideelle lykten for løperen som ønsker en «allround» hodelykt. R står for Run, og denne lykten gir den en god kombinasjon mellom en kompakt lykt og et lett, oppladbart 2.0Ah batteri. Batteriet veier bare 85 gram, men gir deg lys i flere timer.
kr 1 199,00

Explore 4RC

kr 799,00

Fenix HM61R Hodelykt

Fenix HM61R er en multifunksjonell oppladbar lykt som i tillegg til å være hodelykt, kan brukes som håndlykt eller brystlampe ved å feste lykten til din brystlomme med den innebygde klipsen. HM61R har en lysstyrke lys på hele 1200 lumen. Lysstrålen har en rekkevidde på 145 meter. I tillegg til hvitt lys har lykten rødt lys for bevaring av nattsyn. Lysstrålen gir et bredt og jevnt lys. Man kan velge mellom 5 hvite lysnivåer samt 2 røde. Lykten har en stor bryter med innebygget batterinivåindikator som er enkelt å betjene, også med hansker. Lades enkelt og raskt med magnetlading. Lykten er utstyrt med klips og magnet i halen som gir uendelig med festemuligheter. Minnefunksjon husker siste lysstyrke. Innebygget låsefunksjon. Digitalt regulert strømforbruk gir konstant lysstyrke. Beskyttelse mot overoppheting og feil polaritet. Lykten er støvtett, tåler regn og tøffe værforhold (IP68) og er støtsikker mot fall fra 1 meter. Batteri på 3400mAh er inkludert. Kan festes på hjelm med hjelp av Fenix hjelmfeste ALG-03 (selges separat)
kr 1 199,00

Flashlight Topo

Hva med en kraftig lommelykt som får plass i lommen? SILVA synes dette er praktisk, og derfor produserte de Topo – en liten, vanntett og slitesterk lommelykt du kan ta med deg overalt.
kr 149,00

Lanterne ML4 Varmt Lys 300lm

ML4 er en liten og kompakt utendørs laterne som kan tas med hvor som helst. Takket være den nyeste mikroprisme-teknologien gir ML4 effektiv, målrettet belysning som ikke blender deg. Laternen kan brukes med det medfølgende oppladbare batteriet, eller et AA alkalisk batteri, og den praktiske karabinkroken gjør den fleksibel og brukervennlig. Den kan festes på ryggsekken, i teltet eller settes på bordet.
kr 699,00

Lysstav

kr 79,00

Lysstav farger

Disse lysstavene har kjemiluminescerende teknologi og er trygge og pålitelige for bruk under alle forhold. Lyspinner kan brukes som varsellys, markørlys, signallys, dykkelys eller sikkerhetslys samt dusinvis av andre bruksområder når du camping, fiske, jakte eller vandre. Nøkkelbånd inkludert.
kr 169,00

Micron Lantern Glass

Micro Lantern er en kompakt, lett og slitesterk lampe som sprer lys og varme til alle aktiviteter som krever lav vekt, liten størrelse og god holdbarhet
kr 1 199,00

Micron Lantern Steel Mesh

Micro Lantern er en kompakt, lett og slitesterk lampe som sprer lys og varme til alle aktiviteter som krever lav vekt, liten størrelse og god holdbarhet. Denne kommer med rustfritt stål. Den rustfrie kurven er støtsikker.
kr 1 199,00

Scout 2XT

Noen ganger vil du bare ha det aller beste utstyret for å få den optimale brukeropplevelsen. Scout 2XT er Sivas toppmodell i Scout 2-serien. I tillegg til bevaring av nattsyn og batterinivåindikator, er den utstyrt med kraftigere lys og lengre lysstråle. Så hvis du er en naturentusiast, er dette hodelykten for deg.
kr 499,00

Silva Explore 4

kr 499,00

Silva Scout 3

kr 299,00

Silva Scout 3X

kr 349,00

Silva Scout 3XT

kr 399,00

Silva Trail Speed 5R

kr 1 799,00

Spotter RC 300 lm

Liker du å jobbe med ulike prosjekter eller bare være ute i naturen på kvelds- og nattestid? Spotter RC er vanntett og drives av et USB-oppladbart batteri. Den perfekte kompanjongen for alle utfordringer etter mørkets frembrudd.
kr 599,00

Teltlykt 120 lumen

Diffusert lys som kaster en behagelig glød i et telt eller rundt piknikbordet. Gir 360 grader lys; og har håndtak som gjør det enkelt å henge opp i telt eller i et tre
kr 269,00