Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Lykter

Lykter

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Flashlight Topo

Hva med en kraftig lommelykt som får plass i lommen? SILVA synes dette er praktisk, og derfor produserte de Topo – en liten, vanntett og slitesterk lommelykt du kan ta med deg overalt.
kr 149,00

Lysstav farger

Disse lysstavene har kjemiluminescerende teknologi og er trygge og pålitelige for bruk under alle forhold. Lyspinner kan brukes som varsellys, markørlys, signallys, dykkelys eller sikkerhetslys samt dusinvis av andre bruksområder når du camping, fiske, jakte eller vandre. Nøkkelbånd inkludert.
kr 169,00

Micron Lantern Glass

Micro Lantern er en kompakt, lett og slitesterk lampe som sprer lys og varme til alle aktiviteter som krever lav vekt, liten størrelse og god holdbarhet
kr 1 199,00

Micron Lantern Steel Mesh

Micro Lantern er en kompakt, lett og slitesterk lampe som sprer lys og varme til alle aktiviteter som krever lav vekt, liten størrelse og god holdbarhet. Denne kommer med rustfritt stål. Den rustfrie kurven er støtsikker.
kr 1 199,00

Scout 2

Scout 2 er utviklet for fjell- og campingturister, og er den perfekte kompanjongen for utendørsentusiastene. Dette er grunnmodellen i Silvas Scout 2-serie – en pålitelig og slitesterk hodelykt du kan bruke under alle værforhold og aktiviteter.
kr 299,00

Scout 220 lm

Scout er utviklet for fjell- og campingturister, og er den perfekte kompanjongen for utendørsentusiastene. Dette er grunnmodellen i Scout-serien – en pålitelig og slitesterk hodelykt du kan bruke under alle værforhold og aktiviteter.
kr 349,00

Scout X 270 lm

Silva Scout X er perfekt for de som liker å tilbringe helger og ledige stunder ute i naturen.
kr 399,00

Scout XT 320 lm

Noen ganger vil du bare ha det aller beste utstyret for å få den optimale brukeropplevelsen. Scout XT er toppmodellen i Scout-serien. I tillegg til bevaring av nattsyn og batterinivåindikator, er den utstyrt med kraftigere lys og lengre lysstråle. Så hvis du er en naturentusiast, er dette hodelykten for deg.
kr 499,00

Scout2 X

Med tilleggsfunksjoner som bevaring av nattsyn og batterinivåindikator, er dette hodelykten for hobbybruk i Silvas Scout 2-serie. Dette er den perfekte kompanjongen for fjell- og campingturister som setter pris på utendørsaktiviteter både på dag- og nattestid.
kr 349,00

Scout2 XT

Noen ganger vil du bare ha det aller beste utstyret for å få den optimale brukeropplevelsen. Scout 2XT er Sivas toppmodell i Scout 2-serien. I tillegg til bevaring av nattsyn og batterinivåindikator, er den utstyrt med kraftigere lys og lengre lysstråle. Så hvis du er en naturentusiast, er dette hodelykten for deg.
kr 499,00

Spotter RC 300 lm

Liker du å jobbe med ulike prosjekter eller bare være ute i naturen på kvelds- og nattestid? Spotter RC er vanntett og drives av et USB-oppladbart batteri. Den perfekte kompanjongen for alle utfordringer etter mørkets frembrudd.
kr 599,00