Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Gps

Gps

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

GARMIN TOPO NORWAY PRO

Gjør deg klar for din neste, flotte utendørsopplevelse i Norge. Dette produktet er fullspekket med funksjoner du trenger til fritidsaktiviteter, inkludert fotturer, landevei-, tur- og terrengsykling og jakt. Inneholder de nyeste topografiske kartene i 1 : 20 000- og 1 : 50 000-skalaen fra Statens kartverk, som dekker hele Norge Anbefaler detaljerte tilpassede ruter på vei- og stinettverk basert på aktivitetsprofiler for turgåing og sykkelturer Har Trendline™-popularitetsruting for GPS-enheter som støtter denne funksjonen, og bruker flere millioner Garmin Connect™-kilometerdata til å vise de beste rutene både på veien og i terrenget En søkbar database med millioner av interessepunkter, inkludert fiskeplasser, skisentre, campingplasser, overnattingssteder med mer, gir deg uendelig mange destinasjoner. Viser hundrevis av hytter fra den Norske Turistforening Omfatter landdekning og matrikkelinformasjon for å hjelpe deg med å finne jaktområder Viser høydekonturer (10-meters intervaller) for mesteparten av Norge – 20-meters intervaller ellers – og en digital høydemodell (DEM) for 3D-visninger og høydeforskjeller. Ruteprofiler kan forhåndsvises med den kostnadsfrie og nedlastbare turplanleggingsprogramvaren, BaseCamp™, med kompatible GPS-enheter fra Garmin Kompatibel med den kostnadsfrie BaseCamp-programvaren, som gjør det mulig å planlegge turer på datamaskinen og overføre ruter og veipunkter fra datamaskinen til kompatible enheter
kr 1 299,00

Garmin Alpha 200

AVANSERT HUNDESPORING – FOR FLERE HUNDER, BEDRE KONTROLL. Spor hundene dine med Alpha® 200. Innovative navigasjon- og kartfunksjoner, en 3,5″ brukervennlig berøringsskjerm og tilpassbare knapper gir en brukervennlig opplevelse ved sporing og trening.
kr 8 799,00

Garmin Alpha 300

Vanskelig og krevende terreng eller tett skog – uansett hvor du jakter, trenger du og hundene dine pålitelig utstyr. Spor hundene dine i felten1 med den håndholdte Alpha® 300-enheten som har en ny, krystallklar 3,5″ berøringsskjerm og et brukervennlig design med seks knapper.
kr 10 299,00

Garmin Alpha 50

Alpha 50 – den nye generasjonen håndholdte sporingsenheter for jakthunder Sporer opptil 20 hunder inntil 14,5 km (T 5) eller 6,5 km (T 5 Mini) Oppdateringsfrekvens på 2,5 sekunder HD Bark Detect gir pålitelig registrering av bjeff; antall bjeff pr. minutt, telling av totalt antall bjeff og alarmer Alpha 50 kan trådløst dele og vise hundeinformasjon på fenix 3 / tactix GPS-klokker, slik at du har begge hender fri og kan reagere raskere GPS/GLONASS-mottak gir rask og pålitelig innhenting av satelittsignaler, selv i krevende omgivelser Geogjerde & radius alarm – gir beskjed når hund går inn eller ut av definert område Med jaktinformasjonsdata kan du analysere jaktmønstrene og adferden til hunden din, få informasjon om tilbakelagt distanse, tiden som har gått osv Europeisk rekreasjonskart og ett årsabonnement på Birdseye satellittbilder
kr 5 999,00

Garmin Alpha 50 / T5 Mini

Alpha 50 – den nye generasjonen håndholdte sporingsenheter for jakthunder
kr 9 399,00

Garmin Alpha T20 Hundehalsbånd

Uansett hvilken type hund du har er Alpha® T 20 et slankt og robust halsbånd med en universalstørrelse som passer. Alpha® T 20 er laget for å hjelpe deg med å spore hunden din - uansett om det er i krevende terreng eller tett skog.
kr 4 149,00

Garmin GPSMAP 67i

Håndholdt GPS-enhet med inReach® satellitteknologi. Få mer tid til eventyr med denne robuste håndholdte GPS- og satellittkommunikasjonsenheten. Med inReach®-teknologi som legger til rette for toveismeldinger, interaktive SOS-varsler og posisjonsdeling1 samt kart hjelper vi deg med å holde riktig kurs.
kr 7 899,00

Garmin Topo Norway Experience V5

Garmin Topo Norway Experience V5
kr 999,00