Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Turmat

Turmat

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Chocolate Mousse

Smakfull dessert til turen, eller til å ha liggende på hytta når du ønsker en rask og god dessert. Sjokolademoussen inneholder, blant annet, sukker, kakaopulver med lavt oljeinnhold, kakaosmør og mørk sjokolade. Enkel tilberedning: hell kaldt vann oppi posen (innvendig målestrek angir hvor mye) og pisk godt til massen er stiv. Ønsker du en noe løsere mousse, bruker du bare mer vann. Denne desserten egner seg for vegetarianere. Glutenfri. Produktene fra Trek’n Eat inneholder råvarer av topp kvalitet. Moderne næringsmiddelteknikker for frysetørring gjør at maten beholder viktige vitaminer og mineraler, samtidig som smakene bevares. All Natural-merket er garantien for at maten ikke inneholder konserveringsmidler, kunstig farge eller smaksforsterkingsstoffer. Trek’n Eat bruker ikke palmeolje eller -fett i sine produkter. Alle posene har målestrek som viser hvor mye vann som skal helles i. De har også zip-lock, som gjør at varmetapet minimeres mens du venter på maten. Norsk beskrivelse og varedeklarasjon. 5 års holdbarhet fra produksjonsdato.
kr 89,00

Real Turmat Bacalao

Tradisjonsrik bacalao med klippfisk. Velbalansert og godt krydret. Et glimrende valg for deg som vil ha et mer spennende alternativ til brødskivene!
kr 119,00

REAL Turmat Chiligryte med bønner vegan

Klassiker med tomat og paprika.
kr 99,00

REAL Turmat Kylling Karri

Sødmefull og heftig
kr 119,00

REAL Turmat Kyllingsuppe

Smakfull suppe med ingefær og hvitløk
kr 69,00

REAL Turmat Laks med pasta og fløtesaus

Nordnorsk laks med dill, erter og gulrot.
kr 129,00

REAL Turmat Lapskaus

Tradisjonell norsk husmannskost.
kr 139,00

REAL Turmat Tacogryte

Vi presenterer REAL Turmat Tacogryte, en perfekt løsning for å ta tacomiddagen med deg utendørs. Uansett om du er alene eller sammen med familien, gjør vi det enkelt for deg å nyte et fullverdig måltid. Vår tacogryte inneholder tacokjøtt, tomat, bønner, paprika, løk og mais. Selv om vi har sørget for hovedingrediensene, vet vi at alle har sin egen vri på tacoen. Vi oppfordrer deg derfor til å ta med dine favorittingredienser for å skape den samme magien som hjemme i stuen. Ikke glem tortilla, tubs eller revet ost!
kr 119,00

Semule Pudding med frukt

Smakfull dessert til turen, eller til å ha liggende på hytta når du ønsker en rask og god dessert. Desserten inneholder, blant annet, helmelkspulver, hvetegryn, sukker, tranebær, ananas, papaya og kokosnøtt. Enkel tilberedning: hell kokende vann oppi posen (innvendig målestrek angir hvor mye), rør godt, lukk posen og la det trekke i 5 minutter før du spiser. Denne desserten egner seg for vegetarianere. Produktene fra Trek’n Eat inneholder råvarer av topp kvalitet. Moderne næringsmiddelteknikker for frysetørring gjør at maten beholder viktige vitaminer og mineraler, samtidig som smakene bevares. All Natural-merket er garantien for at maten ikke inneholder konserveringsmidler, kunstig farge eller smaksforsterkingsstoffer. Trek’n Eat bruker ikke palmeolje eller -fett i sine produkter. I 2021 kuttet turmatprodusenten også soyabønner fra sine produkter, slik at du kan være 100 % sikker på at mat fra Trek’n Eat ikke inneholder genmodifisert materiale. Alle posene har målestrek som viser hvor mye vann som skal helles i. De har også zip-lock, som gjør at varmetapet minimeres mens du venter på maten. Norsk beskrivelse og varedeklarasjon. 5 års holdbarhet fra produksjonsdato.
kr 69,00

Ækte Turkaffe

Turkaffen har smak av sjokolade, karamell og litt florale toner og vi brenner den litt mørkere for både smaken og turens skyld. Ta med deg Ækte turkaffe på fjellet, i skogen, på jakt eller for å holde fingrene varm ved et fiskevann og brygg den slik du liker den.
kr 120,00