REAL Turmat Kebabgryte

Kebab på nordnorsk - sterk kylling og mye smak
Produsent: Drytech
Varenummer: 100122
GTIN: 7036480052225

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Ris (39%), kebabkjøtt (kylling (82%), krydder, stabilisator (E450, E451), dekstrose, potetfiber, salt, antioksidant (E301, rosmarinekstrakt)) (13%), løk, paprika (7,2%), tomatpuré, minimais (5,3%), rømme (melk), purreløk (4,4%), rapsolje, maisstivelse, kjøttbuljong (gjærekstrakt, maltodekstrin, salt, rapsolje, kjøttekstrakt, brunt sukker, løk), krydder, sukker, hvitløk, antioksidant (askorbinsyre).

Allergener: laktose, melk.

Vekt

Netto: 138 g
Brutto: 155 g
Ferdig tilberedt: 500 g

Holdbarhet

Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.

Tilberedning

Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,6 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.

kr 130,00
increase decrease
Tilgjengelighet: På lager

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Ris (39%), kebabkjøtt (kylling (82%), krydder, stabilisator (E450, E451), dekstrose, potetfiber, salt, antioksidant (E301, rosmarinekstrakt)) (13%), løk, paprika (7,2%), tomatpuré, minimais (5,3%), rømme (melk), purreløk (4,4%), rapsolje, maisstivelse, kjøttbuljong (gjærekstrakt, maltodekstrin, salt, rapsolje, kjøttekstrakt, brunt sukker, løk), krydder, sukker, hvitløk, antioksidant (askorbinsyre).

Allergener: laktose, melk.

Vekt

Netto: 138 g
Brutto: 155 g
Ferdig tilberedt: 500 g

Holdbarhet

Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.

Tilberedning

Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,6 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.

*
*
*