Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Øks

Øks

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Gränsfors Bruks Kasteøks

Gränsfors Double Bit Axe er basert på de nord-amerikanske arbeidsøksene, men er modifisert for bruk i øksekasting. Begge kanter er identiske, og tyngdepunktet og håndtaket er nøye plassert slik at øksen roterer godt underveis. Dimensjonene og utformingen av øksen overholder reglene for øksekasting.
kr 3 599,00

Gränsfors Bruks Lilla Øksen

Gränsfors Lilla Øksen er den letteste av alle øksene fra Gränsfors Mill. Vekten gjør den utmerket for turer i skogen når hvert kilo teller. Øksen fungerer bra for beskjæring og spenning, til tross for den lille størrelsen.
kr 1 399,00

Gränsfors Bruks Liten Skogsøks

Gränsfors Liten Skogsøks har større hode og lengre skaft enn Vildmarksøksen og gir derfor mer kraft ved huggning. Øksen er deriomt ikke større enn at den går ned i en ryggsekk. Liten Skogsøks passer veldig bra til å felle små trær og til å kviste med. Øksen leveres med beskyttelse for eggen.
kr 1 599,00

Gränsfors Bruks Minsta Klyvøks

Gränsfors Minsta Kløyvøks kan brukes med en eller to hender til mindre tre. Den er smidd og malt til en konkav form med en relativt tynn kant. Øksen går lett og raskt inn i treet og det deler seg effektivt når den bredere delen skyver treet fra hverandre.
kr 1 699,00

Gränsfors Bruks Stor Skogsøks

Gränsfors Stor Skogsøks er en smidig øks og veldig fin å felle større trær og kvister med. Det lange skafatet gir stor kraft når man hugger. Øksen leveres med beskyttelse for eggen.
kr 1 799,00

Gränsfors Bruks Vildmarksøksen

Gränsfors Vildmarksøks er en tradisjonell tur- og campingøks. Øksen har samme hode som Kubben, men med ett lengre skaft. Det lengre skaftet gjør at øksen har større kraft ved for eksempel trefelling. Praktisk å ha i ryggsekken når man har behov for en liten øks med stor kraft. Øksen klarer å hugge av ganske store grener eller dele opp mindre ved til bålet. Øksen leveres med beskyttelse for eggen.
kr 1 500,00

Gränsfors Stor Sløydøks, Dobbeltslipt

Gränsfors Stor Slöjdyxa har samma huvud som Gränsfors Vildmarksyxa men med ett specialgjort täljt skaft. Skaftet är utformat tillsammans med slöjdare för att ge ett bättre grepp. Stor Slöjdyxa levereras med dubbelsidigt slipad egg. Yxan levereras med eggskydd. Artikelnr 474-R Längd med skaft 37 cm Vikt 0,6 kg Eggskydd Vegetabilgarvat läder
kr 1 500,00

Gränsfors Vedlikeholdskit

Gränsfors vedlikeholdskit inneholder alt du trenger for å holde øksen din i god stad. Gjennom å ta vare på øksen din og gi den litt ekstra omtanke vil den holde i mange år fremover.
kr 649,00