Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Øks

Øks

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Camping Axe 38cm

Campingøksen har et solid og formet håndtak som sørger for et sikkert grep. Bladet er tyngre enn på Marttiinis andre økser, noe som også gjør Camping Axe flott for større oppgaver.
kr 999,00

Gränsfors Bruks Kasteøks

Gränsfors Double Bit Axe er basert på de nord-amerikanske arbeidsøksene, men er modifisert for bruk i øksekasting. Begge kanter er identiske, og tyngdepunktet og håndtaket er nøye plassert slik at øksen roterer godt underveis. Dimensjonene og utformingen av øksen overholder reglene for øksekasting.
kr 3 140,00

Gränsfors Bruks Kasteøks junior

Gränsfors Double Bit Axe til junior. Begge kanter er identiske, og tyngdepunktet og håndtaket er nøye plassert slik at øksen roterer godt underveis. Dimensjonene og utformingen av øksen overholder reglene for øksekasting.
kr 3 599,00

Gränsfors Bruks Lilla Øksen

Gränsfors Lilla Øksen er den letteste av alle øksene fra Gränsfors Mill. Vekten gjør den utmerket for turer i skogen når hvert kilo teller. Øksen fungerer bra for beskjæring og spenning, til tross for den lille størrelsen.
kr 1 355,00

Gränsfors Bruks Minsta Klyvøks

Gränsfors Minsta Kløyvøks kan brukes med en eller to hender til mindre tre. Den er smidd og malt til en konkav form med en relativt tynn kant. Øksen går lett og raskt inn i treet og det deler seg effektivt når den bredere delen skyver treet fra hverandre.
kr 1 369,00

Gränsfors Bruks Outdoor Øks

Gränsfors Outdoor øks ble utviklet med hjelp fra overlevelsesekspert Lars Fält. Øksen passer for de som ønsker å bruke øks i skog og land på mange forskjellige måter. Selv om den er lett, kan den, takket være den relativt lange stammen og det tunge langstrakte hodet, brukes til å kutte ned et tre. Øksen fungerer også veldig bra for å beskjære et tre.
kr 1 465,00

Gränsfors Bruks Øksfil m. lærbeskytter

Gränsfors Bruks øksefil er en rett finhakket jernfil med to forskjellige slipesider, en grovere og en finere, og har et lite trehåndtak. Håndtaket er litt tykkere nærmest filbladet for å gi et godt grep. Øksefilen brukes normalt med vann, men kan brukes tørr.
kr 449,00

Gränsfors Kubben

Det som utpeker seg på Gränsfors Handyxa er det korte skaftet i forhold til økshodets størrelse. Den er veldig fin å ha i ryggsekken da den tar liten plass.
kr 1 355,00

Gränsfors slipestein fin/grov

Gränsfors keramiske slipestein består av keramisk slipemiddel der kornstrukturen er utviklet for best å dekke behovet for grov og fin sliping. Den grovere siden med kornstørrelse 180 for skader fra litt grovere slitasje og en finere side med kornstørrelse 600 for finsliping.
kr 450,00

Trekking Axe 34cm

Trekking Axe har et solid og formet håndtak som sørger for et sikkert grep. Bladet er tyngre enn på Marttiinis andre økser, noe som også gjør Trekking Axe flott for større oppgaver.
kr 999,00