Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Øks

Øks

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Camping Axe 38cm

Campingøksen har et solid og formet håndtak som sørger for et sikkert grep. Bladet er tyngre enn på Marttiinis andre økser, noe som også gjør Camping Axe flott for større oppgaver.
kr 999,00

Gränsfors Bruks Lilla Øksen

Gränsfors Lilla Øksen er den letteste av alle øksene fra Gränsfors Mill. Vekten gjør den utmerket for turer i skogen når hvert kilo teller. Øksen fungerer bra for beskjæring og spenning, til tross for den lille størrelsen.
kr 1 355,00

Gränsfors Bruks Liten Skogsøks

Gränsfors Liten Skogsøks har større hode og lengre skaft enn Vildmarksøksen og gir derfor mer kraft ved huggning. Øksen er deriomt ikke større enn at den går ned i en ryggsekk. Liten Skogsøks passer veldig bra til å felle små trær og til å kviste med. Øksen leveres med beskyttelse for eggen.
kr 1 465,00

Gränsfors Bruks Liten Snekkerøks

Gränsfors Snekkerøks har en lang, tynn og rett kant med en rett slipefase og en smalere hals, som gir en jevn skjæreflate og gjør den god å skjære med. På grunn av det smidde innrykket i økshodet, kan hånden holdes nesten rett over kanten, noe som er viktig når arbeidet krever stabilitet og presisjon.
kr 1 580,00

Gränsfors Bruks Minsta Klyvøks

Gränsfors Minsta Kløyvøks kan brukes med en eller to hender til mindre tre. Den er smidd og malt til en konkav form med en relativt tynn kant. Øksen går lett og raskt inn i treet og det deler seg effektivt når den bredere delen skyver treet fra hverandre.
kr 1 369,00

Gränsfors Bruks Outdoor Øks

Gränsfors Outdoor øks ble utviklet med hjelp fra overlevelsesekspert Lars Fält. Øksen passer for de som ønsker å bruke øks i skog og land på mange forskjellige måter. Selv om den er lett, kan den, takket være den relativt lange stammen og det tunge langstrakte hodet, brukes til å kutte ned et tre. Øksen fungerer også veldig bra for å beskjære et tre.
kr 1 465,00

Gränsfors Bruks Stor Skogsøks

Gränsfors Stor Skogsøks er en smidig øks og veldig fin å felle større trær og kvister med. Det lange skafatet gir stor kraft når man hugger. Øksen leveres med beskyttelse for eggen.
kr 1 690,00

Gränsfors Bruks Vildmarksøksen

Gränsfors Vildmarksøks er en tradisjonell tur- og campingøks. Øksen har samme hode som Kubben, men med ett lengre skaft. Det lengre skaftet gjør at øksen har større kraft ved for eksempel trefelling. Praktisk å ha i ryggsekken når man har behov for en liten øks med stor kraft. Øksen klarer å hugge av ganske store grener eller dele opp mindre ved til bålet. Øksen leveres med beskyttelse for eggen.
kr 1 300,00

Gränsfors Bruks Øksfil m. lærbeskytter

Gränsfors Bruks øksefil er en rett finhakket jernfil med to forskjellige slipesider, en grovere og en finere, og har et lite trehåndtak. Håndtaket er litt tykkere nærmest filbladet for å gi et godt grep. Øksefilen brukes normalt med vann, men kan brukes tørr.
kr 449,00

Gränsfors Kubben

Det som utpeker seg på Gränsfors Handyxa er det korte skaftet i forhold til økshodets størrelse. Den er veldig fin å ha i ryggsekken da den tar liten plass.
kr 1 355,00

Trekking Axe 34cm

Trekking Axe har et solid og formet håndtak som sørger for et sikkert grep. Bladet er tyngre enn på Marttiinis andre økser, noe som også gjør Trekking Axe flott for større oppgaver.
kr 999,00