Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Kniv, øks og sag

Kniv, øks og sag

Velg Underkategori
3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

"Ken Onion Edition" Kniv- og verktøysliper

Work Sharp gikk sammen med den den legendariske “Hall of Fame” knivmakeren Ken Onion for å utvikle den ultimate slipeløsningen for hjem eller verksted. Resultatet ble WorkSharp «Ken Onion Edition» som sliper alle typer kniver raskt, enkelt og med topp resultat.
kr 2 899,00

Alden

Alden er oppkalt etter øya Alden. Alden er fortsatt et viktig landemerke for fiskere som kommer hjem fra sjøen. Øya ligger like ved kysten der Helle-fabrikken ligger. En av våre bestselgere.
kr 920,00

Arv

Håndlaget med tradisjonelle metoder som har blitt gitt i generasjoner, er Arv en arvverdig kniv. En allsidig livslang følgesvenn. Med et fallpunktblad laget av Helles anerkjente tredobbelte laminerte rustfritt stål med knivskarpt skandinavisk sliping og naturlige materialer med masurbjørk, horn og lær. Det dypt utformede trehåndtaket gir godt grep for sikker bruk. Hver kniv leveres med en slire i nordisk stil, laget av garvet skinn.
kr 1 200,00

BUHKKU/SAMEKNIV LITEN

Denne samekniven har skaft av masurbjørk, reinhorn, messing og reinskinn. Disse ligger montert lag på lag. Blad av kull-/karbonstål.
kr 1 799,00

Camping Axe 38cm

Campingøksen har et solid og formet håndtak som sørger for et sikkert grep. Bladet er tyngre enn på Marttiinis andre økser, noe som også gjør Camping Axe flott for større oppgaver.
kr 999,00

Didi Galgalu

Designet i samarbeid med Voetspore-teamet i Sør-Afrika. En kniv designet for å motstå vanskeligheter ved transkontinentale reiser i Afrika.
kr 1 600,00

Eggen

Eggen er en av våre mest brukte outdoorkniver. Det er en kraftig jaktkniv med et fallpunktblad av trippel laminert rustfritt stål. Det utpregede masurbjørkehåndtaket er formet med fingerbeskyttelse. Det gir en god følelse i hånden og er behagelig for både mellomstore og store hender.
kr 890,00

Eldris med Neck Knife Kit, Blå

Bladet er 2 mm tykt og 59 mm langt - eller i dette tilfellet kort. Dette betyr at kniven er enkel og lett å lagre i lommen eller ryggsekken, mens du har alle fordelene i styrke og sikkerhet som følger med det flate bladet.
kr 229,00

Eldris med Neck Knife Kit, Grønn

Den populær Eldris kniven ligger perfekt i lommen! Bladet er 2 mm tykt og 59 mm langt - eller i dette tilfellet kort. Dette betyr at kniven er enkel og lett å lagre i lommen eller ryggsekken, mens du har alle fordelene i styrke og sikkerhet som følger med det flate bladet.
kr 499,00

Eldris med Neck Knife Kit, Rød

Bladet er 2 mm tykt og 59 mm langt - eller i dette tilfellet kort. Dette betyr at kniven er enkel og lett å lagre i lommen eller ryggsekken, mens du har alle fordelene i styrke og sikkerhet som følger med det flate bladet.
kr 229,00

Fiskekniv

Fiskekniv er en grunnleggende fiskekniv i norsk stil
kr 680,00

Fjellkniven

Tradisjonel allround kniv. Det høypolerte laminerte bladet i rustfritt stål er formet for daglige gjøremål. Det komfortable håndtaket er formet for å holde hendene utenfor bladet. Den leveres med den tradisjonelle sliren som ikke krever en stropp.
kr 940,00

Fossekallen

Super turkniv som også passer til junior
kr 800,00

Garberg med Läderslida

Morakniv Garberg er en kraftig kniv i full lengde, designet for å møte de tøffeste utfordringene det kan møte. Bladet er 3,2 mm tykt og laget av rustfritt stål av høy kvalitet.
kr 1 099,00

Gaupe

Denne turkniven passer til alle formål, sitter komfortabelt i hånden med en lett fingerbeskyttelse.
kr 1 000,00

Gerber Moment Sheath Folder

Når det kommer til allsidighet og enkel å bære, er en foldekniv både praktisk og fullt i stand til å gjennomføre preping av vilt og de ulike behovene man har med en kniv på jakttur. Gerber Moment Large foldekniv er en utilitaristisk verktøy for oppgaver store og små.
kr 439,00

Gerber Paraframe II Serrated Edge

Gerber Paraframe I Serrated Edge Clam er som alle de andre knivene i Paraframe-serien er Paraframe I basert på samme minimalistiske design med sin vakre enkelhet og åpen ramme med glatt knivsegg. Enkel å rengjøre og åpnes lett og raskt.
kr 469,00

Gränsfors Bruks Kasteøks

Gränsfors Double Bit Axe er basert på de nord-amerikanske arbeidsøksene, men er modifisert for bruk i øksekasting. Begge kanter er identiske, og tyngdepunktet og håndtaket er nøye plassert slik at øksen roterer godt underveis. Dimensjonene og utformingen av øksen overholder reglene for øksekasting.
kr 3 140,00

Gränsfors Bruks Kasteøks junior

Gränsfors Double Bit Axe til junior. Begge kanter er identiske, og tyngdepunktet og håndtaket er nøye plassert slik at øksen roterer godt underveis. Dimensjonene og utformingen av øksen overholder reglene for øksekasting.
kr 3 599,00