Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Kniv, øks og sag

Kniv, øks og sag

Velg Underkategori
3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

"Ken Onion Edition" Kniv- og verktøysliper

Work Sharp gikk sammen med den den legendariske “Hall of Fame” knivmakeren Ken Onion for å utvikle den ultimate slipeløsningen for hjem eller verksted. Resultatet ble WorkSharp «Ken Onion Edition» som sliper alle typer kniver raskt, enkelt og med topp resultat.
kr 2 899,00

Alden

Alden er oppkalt etter øya Alden. Alden er fortsatt et viktig landemerke for fiskere som kommer hjem fra sjøen. Øya ligger like ved kysten der Helle-fabrikken ligger. En av våre bestselgere.
kr 920,00

Brusletto Villjenta

Brusletto Villjenta er en kniv for jegere, fiskere og dedikerte friluftsfolk. Den faste messinghylsen gir den ekstra styrke i håndtak som er laget av ett stykke bjørk, som helt omslutter knivens tang.
kr 1 150,00

BUHKKU/SAMEKNIV LITEN

Denne samekniven har skaft av masurbjørk, reinhorn, messing og reinskinn. Disse ligger montert lag på lag. Blad av kull-/karbonstål.
kr 1 799,00

BUHKKU/SAMEKNIV m/lær i midten

Denne samekniven har skaft av masurbjørk, reinhorn, messing, reinskinn og i tillegg okselær i senter. Disse ligger montert lag på lag. Blad av kull-/karbonsstål.
kr 1 899,00

CAMPING AXE 38,5 cm

Campingøksen har et solid og formet håndtak som sørger for et sikkert grep. Bladet er tyngre enn på Marttiinis andre økser, noe som også gjør Camping Axe flott for større oppgaver.
kr 999,00

Dobbelkniv Laponi

Stor dobbelkniv - begge kniver er laget med skaft i masurbjørk og reinhorn, skinnslire. Bladlengde 21cm og 7,7 cm.
kr 1 999,00

Gaupe

Denne turkniven passer til alle formål, sitter komfortabelt i hånden med en lett fingerbeskyttelse.
kr 1 000,00

GFS Guided Feltbryne

Work Sharp GFS er den komplette slipeløsningen i felten. Den har «hjelpevinkler» på brynet som gjør det enkelt å slipe med samme vinkel hver gang.
kr 449,00

Gränsfors Bruks Kasteøks

Gränsfors Double Bit Axe er basert på de nord-amerikanske arbeidsøksene, men er modifisert for bruk i øksekasting. Begge kanter er identiske, og tyngdepunktet og håndtaket er nøye plassert slik at øksen roterer godt underveis. Dimensjonene og utformingen av øksen overholder reglene for øksekasting.
kr 3 140,00

Gränsfors Bruks Kasteøks junior

Gränsfors Double Bit Axe til junior. Begge kanter er identiske, og tyngdepunktet og håndtaket er nøye plassert slik at øksen roterer godt underveis. Dimensjonene og utformingen av øksen overholder reglene for øksekasting.
kr 3 599,00

Gränsfors Bruks Lilla Øksen

Gränsfors Lilla Øksen er den letteste av alle øksene fra Gränsfors Mill. Vekten gjør den utmerket for turer i skogen når hvert kilo teller. Øksen fungerer bra for beskjæring og spenning, til tross for den lille størrelsen.
kr 1 355,00

Gränsfors Bruks Liten Snekkerøks

Gränsfors Snekkerøks har en lang, tynn og rett kant med en rett slipefase og en smalere hals, som gir en jevn skjæreflate og gjør den god å skjære med. På grunn av det smidde innrykket i økshodet, kan hånden holdes nesten rett over kanten, noe som er viktig når arbeidet krever stabilitet og presisjon.
kr 1 580,00

Gränsfors Bruks Minsta Klyvøks

Gränsfors Minsta Kløyvøks kan brukes med en eller to hender til mindre tre. Den er smidd og malt til en konkav form med en relativt tynn kant. Øksen går lett og raskt inn i treet og det deler seg effektivt når den bredere delen skyver treet fra hverandre.
kr 1 369,00

Gränsfors Bruks Outdoor Øks

Gränsfors Outdoor øks ble utviklet med hjelp fra overlevelsesekspert Lars Fält. Øksen passer for de som ønsker å bruke øks i skog og land på mange forskjellige måter. Selv om den er lett, kan den, takket være den relativt lange stammen og det tunge langstrakte hodet, brukes til å kutte ned et tre. Øksen fungerer også veldig bra for å beskjære et tre.
kr 1 465,00

Gränsfors Bruks Øksfil m. lærbeskytter

Gränsfors Bruks øksefil er en rett finhakket jernfil med to forskjellige slipesider, en grovere og en finere, og har et lite trehåndtak. Håndtaket er litt tykkere nærmest filbladet for å gi et godt grep. Øksefilen brukes normalt med vann, men kan brukes tørr.
kr 449,00

Gränsfors Kubben

Det som utpeker seg på Gränsfors Handyxa er det korte skaftet i forhold til økshodets størrelse. Den er veldig fin å ha i ryggsekken da den tar liten plass.
kr 1 355,00

Gränsfors slipestein fin/grov

Gränsfors keramiske slipestein består av keramisk slipemiddel der kornstrukturen er utviklet for best å dekke behovet for grov og fin sliping. Den grovere siden med kornstørrelse 180 for skader fra litt grovere slitasje og en finere side med kornstørrelse 600 for finsliping.
kr 450,00

GT

Stor kraftig og god turkniv. Vår bestselger
kr 1 200,00

Guided Sharpening System

Work Sharp® Guided Sharpening System ™ er et komplett system for enhver kniv du eier.
kr 849,00