Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Bib-n-Brace Trouser PU

Vanntett Bib & Brace fiske bukse med en konkurransedyktig pris. Stor i størrelsen for å kunne kle seg med flere lag under. Teipede sømmer. Elastiske og justerbare seler.
Fra kr 349,50

Blaser Cap "FlexFit" - Brown with White Argali Logo L/XL

Blaser Cap Flexfit tilpasser seg ideelt til hodeformen din takket være det fleksible Flexfit-båndet og sørger for en behagelig passform.
kr 599,00

Blaser Men`s Fleece Hoodie Robin

Komfortabel fleecegenser fra Blaser i mykt materiale. Bruk den som et mellomlag eller alene. Perfekt for Blaser-entusiasten!
Fra kr 999,00

Blaser Shorts Magnum 2.0

Denne boxershortsen fra Blaser kommer i en stilren camofarge. Med god stretch sitter den komfortabelt på uansett størrelse. Det nye høydepunktet i ditt klesskap.
Fra kr 349,00

Braces with clips

Bukseseler med både clips og lær stropper til knapper.
Fra kr 149,50

Cam 1 Cap

Classic cap fra Blaser. Kommer i camofarge med Blasers eksklusive oransje logo.
Fra kr 499,00

Carl-August seler

Ekstra brede seler til kraftige bukser.
Fra kr 499,00

Cloudburst Jacket

Når stormen ligger over deg er det siste du vil å tvile på tøyet ditt. Cloudburst jakken er Sitkas letteste regnjakke og leverer fullstendig ly fra stormen. Med 100% vanntett konstruksjon og pustende GORE-TEX er denne jakken laget for jakt, uten å holde deg tilbake.
Fra kr 4 799,20

Cloudburst Pant

Når stormen ligger over deg er det siste du vil å tvile på tøyet ditt. Cloudburst buksen er Sitkas letteste regnbukse og leverer fullstendig ly fra stormen. Med 100% vanntett konstruksjon og pustende GORE-TEX er denne buksen laget for jakt, uten å holde deg tilbake.
Fra kr 4 159,20

CORE Mid Wt Zip-T

CORE Midweight Zip-T er en hurtigtørkende komfortabel mid-weight fleece og har høy hals med glidelås for å regulere kroppstemperaturen ettersom gradestokken stiger eller synker. Fleecen har Polygiene® Odor Control teknologi og flate søm-konstruksjoner, som gjør den til et allsidig lag for ulike værforhold og aktivitetsnivå.
Fra kr 849,50

Drain Beanie

Blaser Drain Beanie
Fra kr 349,00

Freja Lady jakke

Jakke til riflejakt i lydløst materiale med vanntett og pustende Härkila Weather System™-membran, utviklet for jaktbruk. Mange praktiske funksjoner, som ventilasjonsglidelåser under armene for ekstra god pusteevne, doble radiolommer og regulering på ermene og nederst.
Fra kr 3 999,00

Glove Membrane

Varm foret hanske med vanntett membran. Utstyrt med skyt finger åpning. Tapede sømmer. Justerbar ved håndleddet. Gummi i greps flaten.
Fra kr 249,50

Hat Pinewood® Wool Knitted

Strikket lue med fleece fôr. Pinewood merke i syntetisk lær.
Fra kr 149,50

Härkila Orton Packable Smock

Orton Packable Smock er en lett anorakk med god lengde og glidelås med stormklaff foran, som gir optimal beskyttelse mot regn.
Fra kr 2 499,00

Härkila Tech seler

Elastiske bukseseler med lettvektsspenner i ny og teknisk design.
Fra kr 599,00

Jacket Pinewood Forest Camo

Vind- og vanntett jakke i stille og smidig materiale. Membran med utmerket pusteevne. Foret med High-Ventilation ™ mesh.
Fra kr 1 574,50

Jetstream Jacket

Et av Sitkas originale design. Jetstream jakken ble laget for aktive fjellaktiviteter i kaldt vær. Softshell-jakken har strategisk plasserte sømmer og er vannavstøtende. GORE-TEX INFINITUM med WINDSTOPPER® laminering stopper varmetap, mens svette og fukt flyttes gjennom systemet for å holde deg fokusert på jakten.
Fra kr 3 839,20

Kalmar reversible fleece

Laget av Härkila i samarbeid med Mossy Oak. GORE WINDSTOPPER® beskytter deg mot vind, og den gode pusteevnen gjør fleecen ideell for aktive jegere.
Fra kr 2 399,00