Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Jaktbekledning

Jaktbekledning

Velg Underkategori
3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Blaser Insulation Jacket Ivar - Men's

Ivar Insulation Jacket fra Blaser en varm jakke for høsten. Jakken fungerer som mellomlagsjakke for kaldere dager og som ytterjakke. Jakken er laget av 100% resirkulert polyamid.
Fra kr 1 199,50

Blaser Observer Jacket Men's

Dunjakke for ekstremt kalde forhold. 90% dun og 10 % fjær.
Fra kr 2 399,50

Cloudburst Jacket

Når stormen ligger over deg er det siste du vil å tvile på tøyet ditt. Cloudburst jakken er Sitkas letteste regnjakke og leverer fullstendig ly fra stormen. Med 100% vanntett konstruksjon og pustende GORE-TEX er denne jakken laget for jakt, uten å holde deg tilbake.
Fra kr 5 999,00

Cloudburst Pant

Når stormen ligger over deg er det siste du vil å tvile på tøyet ditt. Cloudburst buksen er Sitkas letteste regnbukse og leverer fullstendig ly fra stormen. Med 100% vanntett konstruksjon og pustende GORE-TEX er denne buksen laget for jakt, uten å holde deg tilbake.
Fra kr 5 199,00

Drev Jacket M

Fra kr 4 399,00

Glove Membrane

Varm foret hanske med vanntett membran. Utstyrt med skyt finger åpning. Tapede sømmer. Justerbar ved håndleddet. Gummi i greps flaten.
Fra kr 249,50

Jetstream Jacket

Et av Sitkas originale design. Jetstream jakken ble laget for aktive fjellaktiviteter i kaldt vær. Softshell-jakken har strategisk plasserte sømmer og er vannavstøtende. GORE-TEX INFINITUM med WINDSTOPPER® laminering stopper varmetap, mens svette og fukt flyttes gjennom systemet for å holde deg fokusert på jakten.
Fra kr 2 399,50

Kalmar reversible fleece

Laget av Härkila i samarbeid med Mossy Oak. GORE WINDSTOPPER® beskytter deg mot vind, og den gode pusteevnen gjør fleecen ideell for aktive jegere.
Fra kr 1 199,50

Lynx Safety vest

Lynx Safety-vesten er en jakt- og sikkerhetsvest med en rekke praktiske funksjoner, som egner seg både for hundeførere og jegere. Vesten fås i to varianter med henholdsvis AXIS MSP Red- og AXIS MSP Blaze-kamuflasje, som gjør deg ekstra godt synlig for andre jegere.
Fra kr 1 899,00

Men's Blaze Vest Ken

Blaser BlazeVest er en komfortabel jaktvest som har man skulle trenge. Kommer i Blasers eksklusive oransje farge. Vesten har 2 radiolommer og mange flere for å oppbevare alt du skulle trenge til jakten. Vesten er laget av 100% polyester.
Fra kr 849,50

Men's Charger Pants

Tresesongs hybridbukse
Fra kr 1 549,50

Men's Flash Midlayer Jacket

Flash Midlayer Jacket fra Blaser en er smart og komfortabel mellomlagsjakke for alle værtyper. Jakken puster godt og ville passe godt med en skalljakke. Passer godt til jakt hvor man skal gå mye og til fjellturer til den som ikke jakter.
Fra kr 999,50

Men's Resolution Pants

Robust værbestandig allround jaktbukse med maksimal bevegelsesfrihet
Fra kr 1 199,50

Men's Tranquility Jacket

Fra kr 1 549,50

Men's Venture 3L Jacket

Venture 3L Jacket fra Blaser er en vanntett jakke som tåler selv de verste regnværsdagene. Jakken har en unik stretch selv om den er vanntett og har en lett vekt som gjør den lett å pakke ned.
Fra kr 2 399,50

Men's Venture 3L Pants

Venture 3L Pants fra Blaser er en vanntett bukse som tåler selv de verste værforholdene. Glidelåse på begge sidene for å kunne ta av og på seg buksen enkelt. Buksen er lett i vekt som gjør den lett å ta med seg under usikre værforhold.
Fra kr 1 974,50

Men's VINTAGE Anorak Einar

Einar Vintage Anorak fra Blaser er en teknisk anorak for alle værtyper. Jakken er laget av 100% polyester og har justeringer for å ha full beskyttelse mot kulde, samtidig som den er myk og behagelig å ha på seg.
Fra kr 1 799,50

Moose Hunter 2.0 GTX Jacket

Moose Hunter 2.0 GTX Jacket
Fra kr 6 999,00

Moose Hunter fleece jakke

Pustende og slitesterk fleecejakke i Moose Hunter-serien med hette, antenneutganger og hull til tomlene. MossyOak Break-Up Country-kamuflasje og MossyOak OrangeBlaze.
Fra kr 899,50

Moose Hunter jakke

For mange jegere som ønsker en teknisk jakke, med gore Tex og kamuflasje er Moose Hunter fra Härkila den perfekt jakke.
Fra kr 5 999,00

Padded glove

Funksjonell hanske med vind- og vanntett membran. Tapede sømmer. Lett foret. Paneler i 4-ways stretch. Behandlet med Bionic Finish® Eco for ekstra vann og skitt avstøting.
Fra kr 199,50

Pinewood - Cover sett - Snow

Lett og luftig overtrekk dress i camou. Jakken har store frontlommer med trykknapper. Buksen har to lommer med glidelås. Elastikk i livet med snøre. Elastikk ved ben og erm avslutning. Behandlet med Bionic Finish® Eco for ekstra vann og smuss avvisning. Regulerbar hette. 100% polyester.
Fra kr 1 499,00