Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Underlag og stoler

Underlag og stoler

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Chair Kit M

kr 1 300,00

Commander Daddy Long Chair

kr 1 199,00 kr 1 699,00

Defender Feltseng

Defender feltseng gir de nyeste designfunksjonene til en lavere pris. Designet med et dobbelt hengselsystem for en helt flat sengeprofil, men også for å gi et hulrom for en sovepose som skal oppbevares under transport. Denne større feltsengen er rimelig, men av kvalitet uten kompromisser.
kr 1 999,00

DownMat 9 LW

Exped Downmat 9 LW en stor utgave av den populære lillebroren DownMat 9 M. Den er ekstra bred og ekstra lang noe som gjør den godt egnet for overnatting under åpen himmel eller for de som trenger et større liggeunderlag med ekstrem tykkelse og isolasjonsevne. Underlaget består av kanaler fylt med impregnert dun som sikrer lang levetid.
kr 2 999,00

DownMat 9 M

Exped Downmat 9 M er liggeunderlaget for de mest kresne når det gjelder isolasjon og komfort. Underlaget er gjennomtestet på en rekke ekspedisjoner og er fylt med impregnert dun som sikrer lang levetid. Den integrerte pumpen sørger for enkel oppfylling uten tilførsel av fuktig luft. Dette gjør at dunspensten og isolasjonsevnen opprettholdes over lang tid.
kr 2 599,00

Selvopplåsbar sittepute

Superlett oppblåsbar sittepute med 5 kammer. Transporttrekket med puten i tar minimal plass.
kr 175,00

SynMat UL LW

kr 2 200,00

SynMat UL M

Exped Synmat Ul M er et superlett og kompakt liggeunderlag som gir god varme og komfort. Liggeunderlaget har deilig inntil-huden-komfort og GripSkin Honeycombmønster-belegg. Det har et syntetisk fyllmaterial som er festet på over- og undersiden i liggeunderlagets kanaler. Dette gir liggeunderlaget en god isolasjonsevne som varer lenge.
kr 1 979,00

SynMat XP 7 M

Exped SynMat XP 7 går inn i "Trekking"-serien til Exped og er et slitesterkt og allsidig liggeunderlag. XP 7 har et krafitgere og tyngre yttermateriale, som igjen gjør den mer slitesterk enn feks UL-mattene. Matten er isolert med lett Rexpedloft som varmer selv i våt tilstand og går til laveste temperatur -17
kr 1 899,00