Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

GSI

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

CAMP DISH CLOTH LARGE

Hurtigtørkende, mikrofiber rengjøringsklut. Denne tosidige rengjøringskluten har en myk side for delikate gjenstander og en grov side for skrubbing.
kr 109,00

CASCADIAN PLATE- RED

GSI Cascadian Plate er et lett, tøft og helt resirkulerbart fat til turen. Denne holdbare, BPA-frie tallerkenen holder ikke på lukt eller smak til senere bruk.
kr 49,00

GLACIER STAINLESS JAVAPRESS BLACK

Den vakuumisolerte GSI Glacier Stainless JavaPress er laget av høykvalitets rustfritt stål 18/8 og er bygget for å vare i mange år. Vakuumisolert, dobbeltveggskaraffel og gjennomløpslokk gir fantastisk varmeoppbevaring for å holde kaffen varmere lenger.
kr 649,00

Kung foon spisepinner og spork

Dette unike redskapet gir deg funksjonen til en skje, gaffel og et sett spisepinner. Når de plasseres sammen, danner de en lang skje som er ideell for å skrape den siste matvaren ut av en smal ryggsekkpotte eller en måltidspose. Inkluderer oppbevaringspose.
kr 249,00

LONG SPOON

kr 49,00

PIVOT TONGS

kr 129,00

TRAVEL BOTTLE SOFT 4 PC SET

Dette settet med fire 59ml kompakte, myke reiseflasker er laget av laminert polypropylen, og er enkle å fylle på for å pakke sammen det du vil ha med deg på tur. Fargekodet for enkel identifisering. Inkluderer tette lokk med trykknapper.
kr 229,00