Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Caps

Caps

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

CBP Single Haul Cap

Hold tankene dine fokusert på fiskingen med denne klassiske capsen fra Simms.
Fra kr 349,00

Fario Cap Dark Brown/Khaki Mesh

Fario Trucker Cap er en lav-/mellomprofil caps laget av børstet bomulls twill. Den brune fronten har vevd Fario Logo, baksiden har khaki mesh med snakebokslogo på høyre side og Guideline logo på borrelåslukkingen. Laget av 47% bomull, 25% polyester og 28& nylon. Kommer i en størrelse som passer de fleste.
kr 299,00

Flexfit Cap Est.93' S/M

Flexfit Cap Est.93’ har et herlig strukturert stoff i en stilfull gråmelert farge kalt Dark Heather Grey. Læremblemet i front har vårt slagord «it’s all about the experience” preget inn sammen med en hoppende laks og årstallet 93 som er da Guideline ble grunnlagt. På høyre side bak sitter det en brodert snakelogo. Hard brem med 8 rader med søm.

 

Laget av 98% Polyester og 2% Spandex som gjør den slitesterk og enkel å vaske. Velg mellom to størrelser, se guide. FLEXFIT ® capser har vevd polyurethane og spandex inn i svettebåndet. Dette gir den beste kombinasjonen av comfort og tilpassning. Dette er originalen!

kr 299,00

GL Multicam Flexfit Cap S/M

Flexfit caps laget med offisielt sort MULTICAM® mønster, brodert 3D GL logo på front og snakelogo på høyre side bak. Laget av 98% Cotton / 2% P.U. Spandex. Velg mellom to størrelser, se guide. FLEXFIT ® capser har vevd polyurethane og spandex inn i svettebåndet. Dette gir den beste kombinasjonen av comfort og tilpassning. Dette er originalen!

kr 299,00

GL Multicamo Cap

Caps laget med offisielt sort Multicamo mønster, brodert GL logo i 3D på front og snakelogo på høyre side bak. Lav profil, kommer i en størrelse som passer de fleste (53-61cm) Messingspenne med justering bak. Laget av 98% bomull og 2% p.u spandex.
kr 299,00

Guideline Bug Protection Net

Et skikkelig mygg- oo knottnett som er mykt og meget behagelig å bruke. samtidig som det sorte materialet gir maksimalt utsyn._x000D_ _x000D_ Myggnettet er utstyrt med elastisk bånd som tres under begge armene, slik at man oppnår 100% sikkerhet mot alle insekter. Benyttes sammen med en cap eller hatt._x000D_ _x000D_ Nettet kommer i en praktisk liten pung som også fungerer som lomme for verdisaker når du har det på.
kr 249,00

MJM Salmon Cap

kr 399,00

Oil Cloth Cap

Fra kr 349,00

Single Haul Cap

Hold tankene dine fokusert på fiskingen med denne klassiske capsen.
Fra kr 349,00

The Legend Cap

Caps med fiskemotiv.
Fra kr 349,00

Trout Icon Trucker

Vår klassiske Trout Icon Trucker Hat har den ikoniske ørretlogoen og Simms-tekst med lav passform, netting bak og justerbar trykknapp for perfekt passform.
Fra kr 299,00