Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Myggutstyr

Myggutstyr

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Ballistol Stikk-fri 125ml

Endelig et myggmiddel uten skadelige stoffer! Virker mot både mygg og flått i opptil 8 timer. Helt uten farlige stoffer med solfaktor 6 som er pleiende for huden. Kan brukes på hund og andre dyr. Svært drøy sprayflaske på hele 125 ml.
kr 125,00

Guideline Bug Protection Net

Et skikkelig mygg- oo knottnett som er mykt og meget behagelig å bruke. samtidig som det sorte materialet gir maksimalt utsyn._x000D_ _x000D_ Myggnettet er utstyrt med elastisk bånd som tres under begge armene, slik at man oppnår 100% sikkerhet mot alle insekter. Benyttes sammen med en cap eller hatt._x000D_ _x000D_ Nettet kommer i en praktisk liten pung som også fungerer som lomme for verdisaker når du har det på.
kr 299,00

Kinetic Mosquito Net One Size Black

Når insektene kommer kan du holde hodet og nakken beskyttet med Kinetic myggnetting. Ultrafint, sekskantet grønt nett hindrer ikke synet og holder insektene unna. Bred nok til å bruke med eller uten lue / hette.
kr 149,00

Mosquitofree Forever

Moskitofree FOREVER er et miljøvennlig, myggavvisende produkt for en person, helt uten kjemikalier eller behov for refill eller gass. Det ultralette, lydløse og luktfrie produktet er oppladbart og beskytter deg mot mygg. Perfekt å bruke innendørs, i campingvogna, i teltet eller på hytta.
kr 799,00

Myggjager Refill Backpacker 48 timer

Mot Mygg Backpacker Refill 48 T inneholder 12 matter innsatt med det myggavvisende middelet allehtrin. Hver matte holder i fire timer. Passer til ThermaCell Backpacker myggjagere. Refill 12 matter Hver matte holder i 4 timer Passer til ThermaCell Backpacker myggjagere
kr 319,00

Myggjakke

kr 299,00

Thermacell Backpacker Refill 48 timer

Refill til Backpacker myggjager
kr 329,00