Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Kapsel i aluminium XL

Denne kompakte kapselen er flott for transport av lite innhold med lett tilgang. Fra penger til reparasjonssett til førstehjelpsutstyr, disse kapslene hører med på hver utflukt.
kr 159,00

KARASJOHKA

Norge-serie kartet Karasjohka i målestokk 1:50 000 er trykket på et slitesterkt resirkulerbart plastfibermaterial som tåler vann. Kartet egner seg for turgåere, jegere, fiskere og brukes blant annet av redningskorpsene. Norge-serien er en landsdekkende kartserie og er derfor også populær for de som går lengre turer. Overlapp på alle kart gjør det enkelt å navigere mellom kartene.
kr 279,00

KARLSØY

Norge-serie kartet Karlsøy i målestokk 1:50 000 er trykket på et slitesterkt resirkulerbart plastfibermaterial som tåler vann. Kartet egner seg for turgåere, jegere, fiskere og brukes blant annet av redningskorpsene. Norge-serien er en landsdekkende kartserie og er derfor også populær for de som går lengre turer. Overlapp på alle kart gjør det enkelt å navigere mellom kartene.
kr 279,00

Lakenpose Silk Liner, Mummy Grå

Lakenposen i silke er laget av ultralett og pustende fôr som kan brukes alene eller sammen med sovepose for ekstra varme.
kr 919,00

Lakenpose Silk Liner, Rectangular Grå

Lakenposen i silke er laget av ultralett og pustende fôr som kan brukes alene eller sammen med sovepose for ekstra varme.
kr 919,00

Lanterne ML4 Varmt Lys 300lm

ML4 er en liten og kompakt utendørs laterne som kan tas med hvor som helst. Takket være den nyeste mikroprisme-teknologien gir ML4 effektiv, målrettet belysning som ikke blender deg. Laternen kan brukes med det medfølgende oppladbare batteriet, eller et AA alkalisk batteri, og den praktiske karabinkroken gjør den fleksibel og brukervennlig. Den kan festes på ryggsekken, i teltet eller settes på bordet.
kr 699,00

Lyngenhalvøya Topo 3000

Topo 3000 er et detaljert kart som dekker over 3000 km2. Mellom Ullsfjorden og Lyngenfjorden ligger Lyngenhalvøya som er kjent for sine høye tinder, stupbratte fjellsider og trange daler. Lyngenhalvøya er et godt utgangspunkt for varierte naturopplevelser. Store deler av halvøya er vernet landskapsvernområde, og det finnes også enkelte naturreservat. I Lyngen finner man mange trimpostkasser i variert terreng. Her finner du turer som: Topptur på ski til Store Jægervasstinden 6 km, Store Kjostinden, skitur 3,8 km, Stelen (enkel tur egnet for barn/rullestol/barnevogn 1,2 km, Trollhytta 8 km og Jiehkkevarri på langs 30 km. Eksempel på hytter: Fastdalshytta, Sieddihytta og Jægervasshytta (ubetjente).
kr 299,00

Lysstav

kr 79,00

Microfiber Towel Ultralight

Superlett og hurtigtørkende håndklede av mikrofiber. Trekker opp fire ganger sin egen vekt i vann!
Fra kr 269,00

Micron Lantern Steel Mesh

Micro Lantern er en kompakt, lett og slitesterk lampe som sprer lys og varme til alle aktiviteter som krever lav vekt, liten størrelse og god holdbarhet. Denne kommer med rustfritt stål. Den rustfrie kurven er støtsikker.
kr 1 199,00

Mosquitofree Forever

Moskitofree FOREVER er et miljøvennlig, myggavvisende produkt for en person, helt uten kjemikalier eller behov for refill eller gass. Det ultralette, lydløse og luktfrie produktet er oppladbart og beskytter deg mot mygg. Perfekt å bruke innendørs, i campingvogna, i teltet eller på hytta.
kr 799,00

Myggjager Refill Backpacker 48 timer

Mot Mygg Backpacker Refill 48 T inneholder 12 matter innsatt med det myggavvisende middelet allehtrin. Hver matte holder i fire timer. Passer til ThermaCell Backpacker myggjagere. Refill 12 matter Hver matte holder i 4 timer Passer til ThermaCell Backpacker myggjagere
kr 319,00

NABAR

kr 279,00

NARVIK

kr 279,00

NORDREISA

Norge-serie kartet Nordreisa i målestokk 1:50 000 er trykket på et slitesterkt resirkulerbart plastfibermaterial som tåler vann. Kartet egner seg for turgåere, jegere, fiskere og brukes blant annet av redningskorpsene. Norge-serien er en landsdekkende kartserie og er derfor også populær for de som går lengre turer. Overlapp på alle kart gjør det enkelt å navigere mellom kartene.
kr 279,00

Paris Expedition Pulk Hvit

Flere produsenter forsøker stadig å kopiere Paris Expedition pulk uten å lykkes. Dette er en varepulk for alle anledninger. Tåler uten problem 50 kg. Like glimrende på jakt og isfiske som turer/ekspedisjoner. Pulken er meget lett å dra, og styrer godt med sine opphøyde meier som også gir god gli på hardt underlag.
kr 1 099,00

Paris Expedition Pulk Orange

Dette er en varepulk for alle anledninger. Tåler uten problem 50 kg. Like glimrende på jakt og isfiske som turer/ekspedisjoner. Pulken er meget lett å dra, og styrer godt med sine opphøyde meier som også gir god gli på hardt underlag. Vekt: 2,2 kg. Lengde: 150 cm
kr 1 099,00

Pocket Compass

Et lite og kompakt kompass med termometer og karabinkrok. Dette er det perfekte kompasset å alltid ha i lommen.
kr 129,00