Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Simms

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

AlumiBite Cleat

Aluminiumsklemme spesielt utviklet for kompatibilitet med de innebygde beholderne i G4 Vibram yttersålene. Disse bruker korrosjonsfritt aluminium for å tilpasse seg overflater av bergarter.
Fra kr 439,00

BugStopper Hoody

Hold de irriterende små insektene vekk fra huden din med den tekniske BugStopper® Hoody. Denne hurtigtørkende hettegenseren med Insect Shield® for menn gir langvarig beskyttelse fra bitende insekter og COR3 ™ -stoff bekjemper lukt og fuktighet for å holde deg tørr gjennom det hele.
Fra kr 999,00

BugStopper Intruder BiComp Shirt

Behandlet med InsectShield®, Bugstopper® Intruder® BiComp beskytter denne skjorten mot bitende insekter, samtidig som den gir forbedret mobilitet og god solbeskyttelse.
Fra kr 1 299,00

Bugstopper Sungaiter Woodland Camo

Når fisken biter gjør ofte insektene det samme. På slike dager er BugStopper® SunGaiter™ det perfekte plagg. Med Insect Shield® UPF 50 SolarFlex® stretchstoff, beskytter denne lette, pustende buffen ansiktet fra bitt og solbrenthet. En lengre kappe beskytter halsen og den lengre passformen gjør at den kan trekkes opp og over en caps eller lue.
kr 469,00

CBP Single Haul Cap

Hold tankene dine fokusert på fiskingen med denne klassiske capsen fra Simms.
Fra kr 349,00

Dockwear Tote - 40L Carbon

Klassisk utilitær Tote Bag bygget med robust CORDURA® Oxford stoff.
kr 899,00

Flyweight Boot

FLYWEIGHT® ® Wading Boot - Vibram® Sole tilbyr et utrolig lett design. Skoen opprettholder full vade-funksjonalitet, og Vibram Idrogrip yttersålen fester seg til våte, mossete steiner, og er forsterket for pålitelig piggeoppbevaring.
Fra kr 2 999,00

Flyweight Gore-Tex Paclite Cap Black S/M

Når det blir vått er denne vanntette capsen ustoppelig. Den skjermer deg for været, puster og pakkes lett med på reiser. Strl. S/M.
kr 649,00

Freestone Boot

Å navigere seg i sterke strømmer og glatte elvebredder er en del av opplevelsen. Freestone® vadestøvler har bevist holdbarhet og trekkraft i steinete elver rundt om i verden.
Fra kr 2 199,00

Freestone Boot - Felt

Å navigere seg i sterke strømmer og glatte elvebredder er en del av opplevelsen. Freestone® vadestøvler har bevist holdbarhet og trekkraft i steinete elver rundt om i verden.
Fra kr 1 999,00

Freestone Chest Pack Black

Freestone Chest Pack har et kompresjonsstøpt hovedrom og en nedtrekkbar arbeidsstasjon for smart, kompakt fiskefunksjonalitet. Ha den komfortabelt på brystet eller fest den til en sekk.
kr 999,00

Freestone F/O Mitt

Disse smarte fleecehanskene har er ikke klumpete og leverer høy varme. De tilbyr funksjonalitet og beskyttelse på kalde dager.
Fra kr 499,00