Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Salmologic

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Scorpio DH 14'0" 6-delt 35 gram

Scorpio 14' kombinerer det beste fra tradisjonell Speykasting og den moderne skandinaviske stilen. Stangen er en kastemaskin, og god å kjøre fisk på. Bygd med både grafen og karbon
kr 10 527,00

Scorpio Switch 10'10" 5-delt / switch 18 gram

Scorpio Switch 10'10" er en fluestang som kan bli brukt i flere områder. Lengden og gramvekta gjør at det er mulig å bruke den som både enhånds og tohånds fluestang. Stanga er lett, men brukes til å fiske både laks og sjøørret.
kr 7 999,00

Serenity SH 9'9" 4-delt / single 16 gram

Serenity SH 9'9" er en kraftig enhåndsstang som lager perfekte presentasjoner for både korte og lange kast. Fluestangen passer til å fiske i små elver etter laks med små tubefluer og medium til små tørrfluer for laks. Stangen passer også selvfølgelig til sjøørretfiske i både elv og i saltvann
kr 6 570,00

Serenity Switch 10'11" 5-delt / switch 18 gram

Serenity Switch 10'11" er den perfekte stangen til den som vil fiske både laks og sjøørret. Den har den perfekte lengden til å dekke alle elver når de har sunket, og snøret som passer er også perfekt til disse forholdene.
kr 7 727,00

Short-cut head 16 gram

Short-cut head 16 gram er ment for elver som har vanskelige forhold, hvor du vil at fluen skal lande raskt. Snøret er kort, noe som gjør den presis og lett å håndtere. Dette snøret er perfekt for den som skal fiske laks og sjøørret i mindre elver hvor forholdene er mer utfordrende.
Fra kr 899,00

Short-cut head 18 gram

Short-cut head 18 gram er ment for elver som har vanskelige forhold, hvor du vil at fluen skal lande raskt. Snøret er kort, noe som gjør den presis og lett å håndtere. Dette snøret er perfekt for den som skal fiske laks og sjøørret i mindre elver hvor forholdene er mer utfordrende.
Fra kr 899,00

Short-cut head 22 gram

Short-cut head 22 gram er ment for elver som har vanskelige forhold, hvor du vil at fluen skal lande raskt. Snøret er kort, noe som gjør den presis og lett å håndtere. Dette snøret er perfekt for den som skal fiske laks og sjøørret i mindre elver hvor forholdene er mer utfordrende.
Fra kr 899,00

Short-cut head 24 gram

Short-cut head 24 gram er ment for elver som har vanskelige forhold, hvor du vil at fluen skal lande raskt. Snøret er kort, noe som gjør den presis og lett å håndtere. Dette snøret er perfekt for den som skal fiske laks og sjøørret i mindre elver hvor forholdene er mer utfordrende.
Fra kr 899,00

Short-cut head 26 gram

Short-cut head 26 gram er ment for elver som har vanskelige forhold, hvor du vil at fluen skal lande raskt. Snøret er kort, noe som gjør den presis og lett å håndtere. Dette snøret er perfekt for den som skal fiske laks og sjøørret i mindre elver hvor forholdene er mer utfordrende.
Fra kr 899,00