Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Knivsmed Strømeng

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

BUHKKU/SAMEKNIV LITEN

Denne samekniven har skaft av masurbjørk, reinhorn, messing og reinskinn. Disse ligger montert lag på lag. Blad av kull-/karbonstål.
kr 2 390,00

Samekniv Strømeng 3,5''

En etterlengtet modell mye brukt av storviltjegere og reindriftsutøvere. Blad av kull-/karbonstål, skaft av bjørk behandlet med kokt linolje.
kr 1 230,00

Samekniv Strømeng 5''

Denne samekniven er ofte den første kniven barn får i 7-8 års alderen. Blad av kull-/karbonstål.
kr 1 290,00

Samekniv Strømeng 5'' m/fingervern

Endelig en mindre kniv med fingervern! Denne samekniven er ofte den første kniven barn får i 7-8 års alderen. Blad av brunert karbonstål.
kr 1 650,00

Samekniv Strømeng 5'' OLD FASHION

Denne samekniven er ofte den første kniven barn får i 7-8 års alderen. Blad av brunert kull-/karbonstål.
kr 1 620,00

Samekniv Strømeng 7''

Tilsvarende 8" samekniv, men mest bruk av ungdom og reindriftsutøvere, da kniven er noe mindre/lettere. Ofte brukt til konf.gave til både gutter og jenter. Blad av kull-/karbonstål, skaft av bjørk kokt i linolje.
kr 1 330,00

Samekniv Strømeng 7'' OLD FASHION

Tilsvarende 8" samekniv, men mest bruk av ungdom og reindriftsutøvere, da kniven er noe mindre/lettere. Ofte brukt til konfirmasjonsgave til både gutter og jenter. Blad av brunert karbonstål, skaft av tjæreoljet bjørk.
kr 1 670,00

Samekniv Strømeng 8''

Den mest brukte samekniven. Hendig universalredkap på tur til å hugge brendsel, slakting og sløying. Stor nok til grovt arbeid, liten nok til finere bruk samt til å ha hengende i beltet. Blad av kull-/karbonstål, skaft av bjørk kokt i linolje.
kr 1 360,00

Samekniv Strømeng 8'' m/fingervern

Spesielt utviklet til Forsvarets behov for universalredskap for sine jegertropper. Med denne kniven vant Knivsmed Strømeng en anbudskonkurranse med mange store knivprodusenter i Europa. Blad av brunert karbonstål.
kr 1 790,00

Samekniv Strømeng 9'' m/fingervern

Spesielt utviklet til Forsvarets behov for universalredskap for sine jegertropper. Med denne kniven vant Knivsmed Strømeng en anbudskonkurranse med mange store knivprodusenter i Europa. Blad av brunert karbonstål.
kr 1 830,00