Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Fjellreven Singi Overshirt

Fisketurer, lange turer til fots eller skogseventyr – uansett hvilke planer du har, er Singi Overshirt super å ha med på tur. Lettbørstet G-1000 holder kalde vinder ute og står godt mot forbigående lettregn, spesielt hvis du vokser den med Greenland Wax nå og da. Samtidig slipper den ut kroppsvarme og fuktighet, og det gjør turen mer komfortabel. Dette er en favoritt blant erfarne turgåere og friluftseksperter, både som ei lett jakke og et robust mellomlag over t-skjorte eller undertøy.
Fra kr 1 699,00

Fjellreven Skog Shirt

Fra kr 1 499,00

Fjellreven Øvik Flannel Shirt

Klassisk langermet flanellskjorte i Comfort Fit, laget i lett og myk økologisk bomull. Komfortabelt plagg, perfekt til både friluftsliv og avslappende hverdager. Brettkrage og åpen brystlomme.
Fra kr 599,00

Fjellreven Øvik Twill Shirt

Klassisk flanellskjorte i Comfort Fit, laget av solid børstet twill i økologisk bomull. To romslige brystlommer for småting, og skuldrene og albuene er forsterket med G-1000 Eco for ekstra slitestyrke. Dette blir nok en hverdagsfavoritt som fungerer like bra som mellomlag som en lettere skjortejakke når gradestokken kryper oppover.
Fra kr 1 399,00

Fjällräven Keb Agile Trousers M Reg.

Lette og slitesterke bukser med stretch for tekniske turer til fots. Produsert uten fluorkarboner.
Fra kr 2 599,00

Fjällräven Logo T-shirt M

Lett t-skjorte i jersey-strikk med økologisk bomull og resirkulert polyester. Produsert uten fluorkarboner.
Fra kr 599,00

Greenland Jacket M

Fra kr 3 499,00

Helags Cap

Mer om Fjellreven Helags Cap Klassisk skyggelue i G-1000®. Ventilasjonshull rundt hele og justering bak. Liten Fjällräven-logo i skinn foran. Egenskaper for Fjällräven Helags Cap Klassisk lue i G-1000®. Ventilasjonshull. Justerbar vidde. Produktspesifikasjon for Fjällräven Helags Cap Vekt: 80 g Vektreferanse: i størrelse M Materiale: G-1000® Original: 65% polyester, 35% bomull Juridisk informasjon: Inneholder ikke-tekstilelementer av animalsk opprinnelse. Kjønn: Unisex Produktfamilie: Övik
Fra kr 499,00

High Coast Wind Jacket M

Lett og pakkbar vindjakke i vokset polyamid / økologisk bomull som passer perfekt for dagsturer.
Fra kr 2 599,00

Jacquard Crew Neck Sweater

Fra kr 2 199,00

Kaipak Trousers M

Fra kr 1 149,50

Keb Agile Trousers M Regular

Lette og slitesterke bukser med stretch for tekniske turer til fots. Produsert uten fluorkarboner, laget for bruk gjennom et helt liv.
Fra kr 2 599,00

Keb Eco-Shell Trousers M

Fra kr 5 399,00

Keb Jacket M

Teknisk jakke i stretchstoff og G-1000 Eco for lange dager på fjellet.
Fra kr 3 999,00

Keb Trousers M Reg

Fra kr 2 799,00

LightWool Crew Neck, Man

LightWool Crew Neck er en langermet trøye med rund hals.
Fra kr 799,00

LightWool Longs, Man

LightWool Longs er en tynn og myk longs som egner seg godt til aktiviteter med høy intensitet som topptur, løping og sykling.
Fra kr 949,00

LightWool reinforced longs M's

LightWool Reinforced Longs er en tynn og myk longs som egner seg godt til aktiviteter med høy intensitet som topptur, langrenn, løping og sykling.
Fra kr 899,00

LightWool Shorts (long), Man

LightWool Shorts long er en lang boxershorts som er godt egnet til aktiviteter i sommerhalvåret, eller som baselayer på vinterstid.
Fra kr 549,00

LightWool Sports Shirt, Man

LightWool Sports Shirt er en langermet trøye med rund hals, den passer perfekt i sommerhalvåret til aktiviteter med høy intensitet.
Fra kr 999,00

LightWool sports t-shirt M's

LightWool Sports Shirt er en kortermet trøye med rund hals og passer perfekt i sommerhalvåret til aktiviteter med høy intensitet.
Fra kr 799,00

LightWool T-shirt, Man

LightWool T-shirt er en myk t-skjorte som egner seg godt i sommerhalvåret, gjerne til aktiviteter som jakt, fiske, golf, fjelltur og til hverdags.
Fra kr 849,00

Men's Light Flannel Shirt Diego

En god og varm skjorte for kjøligere dager på jakt eller på fritiden. Skjorten er laget av lett flanell i børstet kvalitet og er klassisk skåret med Kent-krage.
Fra kr 2 999,00