Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Eberlestock

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Eberlestock EMOD F1 Pakkramme

Markedets mest allsidige bæresystem • Pakkramme med utallige muligheter. • Tåler selv de tyngste børene uten problemer. • Kombineres enkelt med ulike produkter for optimal tilpasning til dagens oppgaver. • Bruk for eksempel sammen med en Transformer på storviltjakta. Blir det ikke fall, har du en fin og håndterlig dagstursekk. Lykkes jakten og du får en tung kjøttbør på vei hjem, festes denne enkelt mellom sekk og ramme. • Vekt: 1,95kg
Fra kr 2 999,00

Eberlestock EMOD Sidelomme 6,5L

Tubeformede sidelommer som passer perfekt sammen med F1 pakkrammen eller andre kompatible sekker. Setter du to slike på pakkramma, så har du god plass til det du trenger for en dags jakt, samtidig som du har et skikkelig bæresystem når viltet skal bæres hjem igjen. Se bildene for inspirasjon!
kr 489,00

Eberlestock Kikkertsekk, Scout - L

Minimalistisk kikkertsele for bruk med din Eberlestocksekk MOLLE-fester Magnetlokk gir enkel og lydløs tilgang til kikkerten. Egen lomme for småting eller avstandsmåler innerst mot kroppen. Glidelåslomme i front for småting Laget for kikkerter opp til 10x42 (dette kan variere litt fra merke til merke)
kr 1 399,00

Eberlestock Monterin sett for kikkertsekk

Eberlestock Monteringssett for Kikkertsekk
kr 129,00

Eberlestock X1 Euro II

Eberlestock X1 Euro II er en mellomstor jaktsekk med integrert våpenholder. X1 Euro II har ett unikt, banebrytende design om er utviklet fra Eberlestock´s minimalistiske X1-serie med jaktsekker. Disse sekkene er meget brukervennlig og man har tilgang til innhold i topp og bunn på en enkel måte.
Fra kr 2 899,00