Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Tilbehør

Tilbehør

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Bjørnebjelle

Fra kr 2 299,00

Boksåpner

Boksåpner med enkel design som har blitt testet av militært personell i flere tiår. Integrert nøkkelring. 2 per pakke. Laget av stål.
kr 50,00

Kapsel i aluminium XL

Denne kompakte kapselen er flott for transport av lite innhold med lett tilgang. Fra penger til reparasjonssett til førstehjelpsutstyr, disse kapslene hører med på hver utflukt.
kr 159,00

Lappland Snøbriller Smoke Lens

Høyfjells- og brebrille i lett og komfortabel innfatning. Lys sensitive linser med meget god UV-beskyttelse. Bred og justerbar hodestropp gjør at brillen sitter godt på. Smoke glass. Kraftig polstret ramme. Leveres med mikrofiber pose.
kr 449,00

Microfiber Towel Ultralight

Superlett og hurtigtørkende håndklede av mikrofiber. Trekker opp fire ganger sin egen vekt i vann!
Fra kr 269,00

Popcornpopper

Non-stick popkorn-popper kan brukes over bål, peis eller bærbar komfyr. Den har et glidende lokk og plassbesparende sammenleggbart håndtak. Håndtaket er av tre og blir dermed ikke varmt. Non-stick overflaten gjør opprydding en lek.
kr 369,00

TRAVEL BOTTLE SOFT 4 PC SET

Dette settet med fire 59ml kompakte, myke reiseflasker er laget av laminert polypropylen, og er enkle å fylle på for å pakke sammen det du vil ha med deg på tur. Fargekodet for enkel identifisering. Inkluderer tette lokk med trykknapper.
kr 229,00

Vinterbriller

Billig brille med UV - 400 beskyttelse. Røykgrå linse
kr 299,00