Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Tilbehør

Tilbehør

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Bjørnebjelle

Fra kr 2 299,00

Boksåpner

Boksåpner med enkel design som har blitt testet av militært personell i flere tiår. Integrert nøkkelring. 2 per pakke. Laget av stål.
kr 50,00

CAMP DISH CLOTH LARGE

Hurtigtørkende, mikrofiber rengjøringsklut. Denne tosidige rengjøringskluten har en myk side for delikate gjenstander og en grov side for skrubbing.
kr 109,00

Kapsel i aluminium L

Denne kompakte kapselen er flott for transport av lite innhold med lett tilgang. Fra penger til reparasjonssett til førstehjelpsutstyr, disse kapslene hører med på hver utflukt.
kr 79,00

Kapsel i aluminium XL

Denne kompakte kapselen er flott for transport av lite innhold med lett tilgang. Fra penger til reparasjonssett til førstehjelpsutstyr, disse kapslene hører med på hver utflukt.
kr 159,00

Lappland Snøbriller Smoke Lens

Høyfjells- og brebrille i lett og komfortabel innfatning. Lys sensitive linser med meget god UV-beskyttelse. Bred og justerbar hodestropp gjør at brillen sitter godt på. Smoke glass. Kraftig polstret ramme. Leveres med mikrofiber pose.
kr 449,00

Poncho lettvekt

Vanntett vinylponcho med elektronisk sveisede sømmer, en påsatt hette og PVC-trykknapplås på sidene. Onesize.
kr 29,00

Popcornpopper

Non-stick popkorn-popper kan brukes over bål, peis eller bærbar komfyr. Den har et glidende lokk og plassbesparende sammenleggbart håndtak. Håndtaket er av tre og blir dermed ikke varmt. Non-stick overflaten gjør opprydding en lek.
kr 369,00

TRAVEL BOTTLE SOFT 4 PC SET

Dette settet med fire 59ml kompakte, myke reiseflasker er laget av laminert polypropylen, og er enkle å fylle på for å pakke sammen det du vil ha med deg på tur. Fargekodet for enkel identifisering. Inkluderer tette lokk med trykknapper.
kr 229,00

Turhåndkle SoftFibre Trek Towel - L Rosa 110 x 65 cm

Lifeventure SOFTFIBRE ADVANCE TREK er et kompakt, mykt og lett håndkle til å ha med på reise. Tørker raskt og tar lite plass i sekken.
kr 370,00

Vinterbriller

Billig brille med UV - 400 beskyttelse. Røykgrå linse
kr 299,00