Produkter

Produkter

Browning

Browning boltrifler er blant Norges mest solgte rifler. Kompromissløs, gjennomprøvd kvalitet som er tilpasset det norske markedet kjennetegner disse riflene.

Her er det ikke lurt inn plastdeler for å spare penger. På ei rustfri Browning er ALT i rustritt. Rifla har en syntetisk stokk i ordentlige materialer og er utvendig gummiert (Dura Touch). Den lager således ikke unødvendig lyd hverken ved dunk eller mot kvister. Låskasser og magasiner tilpasses det enkelte kaliberet og du har derfor 3 låskasselengder. Alle riflene i standardkalibre kan lades med minst 5 skudd og har en trippelsikring som også fysisk blokkerer tennstempelet. Alle boltriflene er gjenget for lyddempere fra fabrikk og produseres på Miroku-fabrikken i Japan. Mot et tillegg kan man enklet ettermontere kolbejustering på alle Browning sine syntetkolber. Browning har 10 års garanti! 

  • Browningpakker

    Browningpakker

    Her har vi satt sammen noen ferdige pakker med Browning rifler og ulik optikk. Finner du ikke noe som passer deg, ta kontakt så skreddersyr vi en pakker for deg og ditt bruk.

Filter