Produkter

Produkter

Rifler

 

Rifler kjøper du hos oss i Andresens Vaabenforretning! Helt siden familiebedriften ble etablert i 1870 har vårt fokus vært på å levere jaktrifler og andre våpen av topp kvalitet, fra kjente merker. Hvert eneste våpen vi tar inn, er håndplukket av oss.

Vi er en uavhengig forhandler, dermed står vi helt fritt til å velge hvilke merker og modeller vi tar inn i butikken.

Sortimentet i dag består av mange gode modeller, bla. rifler fra Browning, som er blant Norges mest populære, rifler fra amerikanske Winchester, Strasser-rifler og CZ-rifler. De presise og pålitelige riflene fra Tikka, som er et av våre bestselgende riflemerker, er også representert med flere ulike modeller. I tillegg har vi rifler fra Finske Sako, som også er kjent for både presisjon og pålitelighet. Rifler fra Mauser, Røssler-rifler fra Østerrike og rifler fra italienske Sabatti, som har drevet med våpenproduksjon i nærmere 400 år, finner du også hos oss.

Ved å klikke deg inn på de ulike merkene kan du se hvilke riflervi har i sortimentet fra det bestemte merket. For å kjøpe en rifle kan du kontakte oss her, eller besøke vår butikk i Storgata 53 i Tromsø sentrum. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å velge riktig rifle!

PS! Vi er også behjelpelige med spesialbestillinger. 

 

 

 
  • Mauser

    Mauser

    Mauser er et av de mer kjente våpenmerkene, med over 140 års fartstid. Mauser leverer rifler i et utall kalibre i forksjellige prisklasser.

Filter