Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Multiverktøy

Multiverktøy

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Rebar standard taske Sølv

Dette er et kompakt multiverktøy spekket med nyttige verktøy. Rebar passer like godt til hjemmeprosjekter som til arbeid. Rebar er enkelt å bruke med hansker; verktøyene er lette å vippe ut på grunn av de store utfresningene. Den utskiftbare avbitertangen er enkel å bytte ut selv ved behov.
kr 1 249,00

Rebar standard taske Sølv

Leatherman Rebar er et praktisk multiverktøy som har alt. Oppgradert modell som fortsatt er utstyrt med en rekke verktøy som er utrolig kjekt å ha i lomma. En slim modell av Leatherman Rebar, med den samme kvaliteten og funksjonene som før.
kr 1 249,00

Wave pluss m/ny taske Stål

Dette er et perfekt multiverktøy for arbeid, tur eller til hverdags. Wave+ kommer nå med utskiftbare avbitere og ny taske med trykk knapp. Verktøyet har meget komfortable, avrundede håndtak slik at verktøyet ligger godt i hånden.
kr 1 899,00

Wave+ m/taske Stål/sort

Klassikeren Wave kommer nå i pluss-versjon med utskiftbare avbitere. Wave+ er perfekt for enhver jobb, eventyr, eller hverdagslig oppgave. Verktøyet har meget komfortable, avrundede håndtak slik at det ligger godt i hånden. Begge knivbladene sitter på utsiden, og kan enkelt åpnes med én hånd. Wave+ har 17 verktøy; blant annet to ulike knivblad, fjærbelastet saks og skrutrekke. Kommer også med Leatherman sin bitsholder hvor flere bits kan kjøpes separat.
kr 1 899,00

Wingman m/ny.taske Stål

Dette er et lett og smidig multiverktøy som passer godt i tursekken eller i verktøykassa. Wingman har 14 praktiske verktøy som hjelper deg på prosjekter i hjemmet, på arbeid eller på tur.
kr 1 049,00