Produkter

Produkter

Kniver

 En god kniv er en viktig følgesvenn på alle slags turer i skog og mark. Hos oss finner du et godt utvalg av kniver til ulik type bruk, det være seg jakt, fiske eller til annet frluftsliv.

I vårt utvalg av kniver fra Helle vil du finne den rette kniven til ditt bruk. Den tradisjonelle samekniven fra Knivsmed Strømeng er en varig følgesvenn om du velger den, eller kanskje en mindre kniv fra Laponi passer deg bedre? Hos oss kan du holde i knivene å kjenne hva som ligger best i din hånd.

Vi har også et utvalg av mulitverktøy, både Leatherman, Gerber og de kjente røde lommeknivene fra Victorinox. Øksene fra Gränfors er av en suveren kvalitet, og vi vet at de blir gitt i gave både i bryllup og bursdager. Kniver er også fine gaver til både dåp, konfirmasjoner, runde dager, eller andre markeringer. 

Har man en god kniv trenger man også godt slipeutstyr. Både bryner, slipesett og elektriske knivslipere finnes i vårt sortiment. 

Vi samarbeider også med lokale knivprodusenter, så hos oss kan du finnen unike kniver som det faktisk bare finnes en av i hele verden.